Πωλούν και αγοράζουν βρέφη μέσω instagram προς 669 ευρώ το μωρο

ΚΟΣΜΟΣ

Ο λογαριασμός αυτός έχει βάλει μάλιστα και τιμή εκκίνησης τα 669 ευρώ, για κάθε μωράκι. Οι αστυνομικές αρχές στην Ινδονησία μάλιστα, εκεί εμφανίζεται η έδρα του λογαριασμού, έχουν κινητοποιήσει όλους τους αστυνομικούς που εργάζονται στο «ηλεκτρονικό έγκλημα» προκειμένου να εντοπίσουν όχι μόνο τον χρήστη του λογαριασμού, αλλά και όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του για μια αγοραπωλησία.

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν πως ο χρήστης βρίσκεται στη Τζακάρτα, εντόπισαν το σπίτι και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψη

του. Ο ανώτατος διοικητής της αστυνομίας Muhammad Iqbal, σε δηλώσεις του τόνισε: «Όταν φτάσαμε στην τοποθεσία, βρήκαμε το κτίριο ενός καθολικού ιδρύματος, το οποίο παρέχει καταφύγιο σε παραβατικούς εφήβους. Δεν βρήκαμε μωρά εκεί. Ελέγξαμε το ίδρυμα σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν βρήκαμε κάτι το μεμπτό. Βέβαια εάν μιλάμε για κάποιον που γνωρίζει καλά από κομπιούτερ, του είναι εύκολο να εμφανίζει άλλη τοποθεσία και να βρίσκεται αλλού. Δεν αποκλείουμε όμως πλέον και το ενδεχόμενο του troll, της φάρσας δηλαδή»

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός εμφανίζεται στο instagramm ως @jualbayimurah. Το συγκλονιστικό είναι πάντως πως έχουν εντοπιστεί χρήστες οι οποίοι έχουν κάνει like στη συγκεκριμένη σελίδα.

ίντερνετInstagramβρέφηαγοραπωλησία βρεφώνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα