Ποιου εγκληματία πολέμου είναι κόρη, η κοπέλα αυτή; (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το σέξι λυγερό κορμί της και το πανέμορφο πρόσωπο της, την έχουν κάνει να είναι από τα γνωστότερα πρόσωπα στον κόσμο των social media.

Ο Βαλκάνιος πατέρας της ήταν καταζητούμενος για εγκλήματα πολέμου.

Η Αναστασία Ραζνάτοβιτς, είναι μόλις 18 ετών. Έχει μακριά μαύρα μαλλιά, ένα πανέμορφο πρόσωπο και ένα κορμί που κολάζει.

Είναι κόρη του Ζέλικο Ραζνάτοβιτς. Και εάν το όνομα του πατέρα της δεν σας λέει κάτι, θα σας πούμε το ψευδώνυμο του: Αρκάν.

Ο Αρκάν μαζί με την παραστρατιωτική

οργάνωση που είχε ιδρύσει, τις περίφημες «Τίγρεις του Αρκάν» είχε πνίξει την Γιουγκοσλαβία (κυρίως τους Κροάτες και τους Βόσνιους) στο αίμα.

Τα αποτρόπαια εγκλήματα του κυρίως στον άμαχο πληθυσμό τον έφεραν στη λίστα των καταζητούμενων για εγκλήματα πολέμου.

Δεν τον συνέλαβαν ποτέ. Δολοφονήθηκε σε ένα λόμπι ξενοδοχείου τον Ιανουάριο του 2000.

Φυσικά αν και ο ίδιος δήλωνε Σέρβος Εθνικιστής, κοίταζε πάντα την τσέπη του αφού ήταν μπλεγμένος σε διάφορες υποθέσεις με υπόκοσμο. Σήμερα η περιουσία του, ακόμη δεν έχει καταγραφεί.

Η Αναστασία είναι η όμορφη κόρη του, που ρίχνει το instagram με τις σέξι πόζες της. Δεν εργάζεται, απλά απολαμβάνει πλουσιοπάροχα τη ζωή της με εισόδημα που πολλοί λένε ότι έχει έρθει στα χέρια της από τα λεφτά του πατέρα της.

Μάλιστα όταν έκλεισε τα 18 της έκανε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Χαγιάτ του Βελιγραδίου με καλεσμένους εκατοντάδες celebrities και VIPs από όλο τον κόσμο.

Κάποιοι μάλιστα την ονομάζουν η Κιμ Καρντάσιαν των Βαλκανίων.

Γιουγκοσλαβία. Αρκάνκόρη Αρκάνεγκλήματα πολέμουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα