Ποιο πασίγνωστο απορρυπαντικό θα παράγεται στην Ελλάδα

ΕΛΛAΔΑ

Στην Ελλάδα επιστρέφει η παραγωγή του Skip μετά από πολλά χρόνια καθώς από τις ανακατατάξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στον όμιλο της Unilever η πολυεθνική επέλεξε να δημιουργήσει γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο που διαθέτει στον Ρέντη.

Σύμφωνα με την εταιρείας, η επένδυση αφορά στην κατηγορία των ρευστών/υγρών απορρυπαντικών και πιο συγκεκριμένα στις μάρκες Skip

και OMO. Τα υγρά απορρυπαντικά αποτελούν μια ανερχόμενη, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, κατηγορία η οποία συγκεντρώνει, πλέον, μεγάλο μέρος της προτίμησης των καταναλωτών.

Ειδικά για την Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη σε πωλήσεις κατηγορία απορρυπαντικών. Μέχρι σήμερα, η ΕΛΑΪΣ- Unilever Hellas εισάγει περίπου 8-10 χιλιάδες τόνους υγρών απορρυπαντικών, ετησίως, από άλλα εργοστάσια της εταιρείας που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Η παραγωγή αυτή θα πραγματοποιείται πλέον στην Ελλάδα με την πλέον σύγχρονη –σε ευρωπαϊκό επίπεδο- τεχνολογία. Για την εφαρμογή της θα δημιουργηθεί μια νέα γραμμή παραγωγής στη μονάδα του Ρέντη η οποία, μάλιστα, εκτός από την ελληνική αγορά θα καλύψει και τις αγορές της Κύπρου και των νοτιοδυτικών Βαλκανίων. Η ολοκλήρωσή της, που αναμένεται μέσα στο Β’ εξάμηνο του 2018, θα ενισχύσει σημαντικά όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα του εργοστασίου αλλά και, γενικότερα, τη θέση της Unilever στην Ελλάδα.

απορρυπαντικόΕλλάδαSKIPOMOUnileverHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα