Ποδοσφαιριστές στην Ξάνθη κουρεύουν το χορτάρι για να παίξουν (Photos)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Μυθικό περιστατικό στην αναμέτρηση του Ρεμβιακού με τη Δόξα Σταυρούπολης για την 3η κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα του Ρεμβιακού παραμένει «άστεγη» κι έτσι ο Δήμος Ξάνθης έχει παραχωρήσει το γήπεδο της Λέυκης για να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Ελα όμως που παίκτες και διοίκηση λογάριαζαν χωρίς το... χορτάρι, το οποίο ήταν ακούρευτο, ενώ και στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχαν γραμμές, κάτι που εφόσον δεν διορθωνόταν δεν θα ξεκινούσε το ματς. Τι έκαναν λοιπόν οι παίκτες; Ανέλαβαν οι ίδιοι να κουρέψουν με τα χέρια τους το γήπεδο ώστε να γίνει τελικά ο αγώνας. Οσο

για τις γραμμές; Με λίγη φαντασία μπορεί να θεωρηθεί κι ως ημικύκλιο αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία...

Η ομάδα του Ρεμβιακού επιτέθηκε στον Δήμο Ξάνθης καθώς φέρεται να είχε υποσχεθεί πως θα υπήρχε εκεί το μηχάνημα ως την Παρασκευή, κάτι όμως που δεν συνέβη. Tην ίδια στιγμή η Δόξα Σταυρούπολης που έχασε τελικά με 2-0, αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ : Οι ποδοσφαιριστές του Ρεμβιακού ανέλαβαν να «κουρέψουν» με…τα χέρια (!!!) το ακατάλληλο για ποδοσφαιρικό αγώνα «γήπεδο» της Λεύκης, ώστε να καταστεί (υποτίθεται) δυνατή η -καθυστερημένη κατά τουλάχιστον 20 λεπτά- έναρξη του παιχνιδιού-παρωδία. Επιπρόσθετα, φαίνεται δείγμα από τις «γραμμές» του «αγωνιστικού χώρου» (είχαν ένα ενδιαφέρον καμπυλωτό σχήμα, δεν υπήρχαν μικρές περιοχές, σημεία πέναλτι, ημικύκλια μεγάλων περιοχών). ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ αποφάσισε να ξεκινήσει ο διαιτητής κύριος Γιαπουτζής Θεόδωρος (πιθανότατα κατόπιν και τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους ανωτέρους του) με την ανοχή των δύο βοηθών του, κυρίων Πασχαλίδη Γεώργιου και Εμίν Κεχαγιά Ομέρ. Αυτό το «ποδόσφαιρο» θέλουμε;;;».

Πηγή: sdna.gr

ΞάνθηποδόσφαιροΧορτάρικούρεμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα