Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου

MEDIA

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες στην εξόδιο ακολουθία - Την Παρασκευή η ταφή του στη Σαντορίνη

Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε στο τελευταίο αντίο στον εφοπλιστή και εκδότη Αριστείδη Αλαφούζο στην εξόδιο ακολουθία το μεσημέρι της Πέμπτης στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες αποχαιρέτησαν τον Αριστείδη Αλαφούζο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών την Τετάρτη.

Βαθιά συγκινημένα κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν τα δύο παιδιά του, Γιάννης και Θέμης. Ο Γιάννης, μάλιστα, αν και ξεκίνησε

να αποχαιρετά τον πατέρα του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον επικήδειο και το δύσκολο έργο ανέλαβε ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες στον Αριστείδη

Το παρών στον τελευταίο αποχαιρετισμό έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Λουκάς Παπαδήμος, βουλευτές, επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφοι.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Σαντορίνη, τόπο καταγωγής του Αριστείδη Αλαφούζου.

Πηγή: Protothema

Αριστείδης ΑλαφούζοςΚηδεία Αριστείδη ΑλαφούζουΑντώνης ΣαμαράςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΚώστας ΚαραμανλήςΝέα ΔημοκρατίαΠαναγιώτης ΚουρουμπλήςΓιάννης ΑλαφούζοςMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα