Παύλος Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Πέρασε σε άλλη “πίστα και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος»

Την οργισμένη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη στην οποία κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές.

Σε ανακοίνωσή του ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για υπονομευτή του Πολιτεύματος ενώ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την αμφισβήτηση της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού

εκπροσώπου:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη “πίστα” και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος.

Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα τη λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους».

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναβαθμίζει την αμφισβήτηση στην κυβέρνηση, που νωρίτερα έκανε το ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας πρόταση δυσπιστίας, καλώντας την πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί «ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κασσελάκης κάνει λόγο για «κράτος παρακράτος», θέτοντας θέμα διασφάλισης της δημοκρατικής διαδικασίας, καθώς ζητά οι κάλπες να στηθούν «με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρίς αμφιβολία».

Διαβάστε επίσης:

Θετικά βλέπει την πρόταση δυσπιστίας ο Νίκος Παπανδρέου – «Οι εκλογές δεν παραγράφουν πολιτικές ευθύνες»

Νίκος Παππάς: «Μία εβδομάδα μετά τα Τέμπη, καταγγέλλαμε τον κίνδυνο αλλοίωσης στοιχείων»

Το μήνυμα της ΠτΔ για την 25η Μαρτίου: «Εγγύηση για την επιτυχία κάθε εθνικής προσπάθειας η ομοψυχία και η σύμπνοια»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παύλος Μαρινάκης, Κασσελάκη, Πέρασε, “πίστα, Πολιτεύματος,pavlos marinakis, kasselaki, perase, “pista, politevmatos