Παύλος Κοντογιαννίδης: Χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως «Μάρλον Μπράντο Νο2»

«Έχω κάνει τα πάντα. Θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση, εμπορικό, ποιοτικό, τι μουσικά, τι δράματα. Εγώ χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως “Μάρλον Μπράντο Νο2» δήλωσε ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης χαρακτηριστικά στη νέα του συνέντευξη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας (01/04) ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης,

μίλησε για την καριέρα του και σημαντικούς σταθμούς της επαγγελματικής του πορείας μεταξύ άλλων.

«Οι Πόντιοι είμαστε ευαίσθητοι, φιλόξενοι, χουβαρντάδες. Δεν έχω προφορά. Αλλά ξέρω άπταιστα την ποντιακή γλώσσα. Τα έμαθα από τους παππούδες και τους θείους” είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

“Εγώ είμαι από το Μετόχι Ημαθίας. Εγώ είμαι παιδί μετά τον πόλεμο. Έφυγαν οι προηγούμενες γενιές. Και μείναμε εγώ και ένας ξάδερφός μου, ο Θανάσης, δύο πιτσιρικάδες τώρα, με 60 γέρους» συμπλήρωσε.

Για την οικογένειά του, είπε: “Είμαστε 5 αδέρφια, εγώ είμαι ο τελευταίος. Με την αδερφή μου έχουμε διαφορά 17 χρόνια. Βγαίναμε με την αδερφή μου στον κεντρικό δρόμο της Βέροιας, για να πάμε να φάμε προφιτερόλ, και της έλεγαν “Να τον χαίρεσαι κυρία Χρυσούλα”. Ότι δηλαδή εγώ ήμουν σαν γιος της. Πριν 5 μήνες έχασα την αδερφή μου και τον αδερφό μου”.

Όσο για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και το πότε τον είδε πρώτη φορά η μητέρα του να παίζει, περιέγραψε: “Με το που πρωτοήρθα εδώ ήταν μια κουλτουριάρικη εκπομπή 10 επεισοδίων και με είχαν καλέσει. Και ήταν μία σκηνή στην οποία εγώ είχα πεθάνει υποτίθεται, πήγα στον παράδεισο, με δικάζανε και τους έδινα ό,τι είχα. Μου είχαν βάλει μία θήκη στο δόντι και φαινόταν χρυσό. Και εγώ το έβγαλα για να τους το δώσω. Το είδε η μάνα μου και ταυτίστηκε πλήρως με τη σκηνή. Έβριζε, “δεν ντρέπεσαι, το δόντι του παιδιού μου!”. Της είπα ότι δεν θα ξαναδεί”.

Όσο για το όταν της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός, σημείωσε: “Είπα στην μητέρα μου ότι θα πάνω να γίνω ηθοποιός και μου απάντησε το απίστευτο “και πού θα πας στην Αιθιοπία;”“.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Κοντογιαννίδης αναφέρθηκε στην Νάταλι, μια χορεύτρια από την Ρωσία, η οποία είχε συμμετάσχει στο “Shake it” του Σάκη Ρουβά, που είχε πάει στη Eurovision. “Εγώ την έφερα στην Ελλάδα! Και άλλους, μπαλέτο, ορχήστρα”.

Κάνοντας απολογισμό της καριέρας του, ο Παύλος Κοντογιανίδης κατέληξε: «Δεν κουράστηκα. Όταν με ρωτάνε ποιο μ’ αρέσει απ’ αυτά που έχω κάνει, απαντάω πως άμα το πω, θα αποκλείσω το επόμενο, που μπορεί να είναι και καλύτερο. Έχω κάνει τα πάντα. Θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση, εμπορικό, ποιοτικό, τι μουσικά, τι δράματα. Εγώ χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως “Μάρλον Μπράντο Νο2”. Δηλαδή, μπορεί να παίξει από ζεν πρεμιέρα μέχρι κάρακτερ».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η απώλεια της μητέρας μου θα μπορούσε να με οδηγήσει πάλι στα ναρκωτικά»

Πάσχα στο Μαϊάμι για Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τιμά με ένα τραγούδι αυτούς που θυσιάστηκαν στον απελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα