Πατριός έκανε τα πάντα για να σώσει την κόρη του από καρκίνο- Τελικά πέθανε εκείνος από όγκο στον εγκέφαλο

ΚΟΣΜΟΣ

Τι και εάν το κοριτσάκι δεν ήταν αίμα του, αλλά θετή του κόρη. Την λάτρευε και έκανε τα πάντα για να νικήσει τον καρκίνο. Τελικά όμως, η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια…

Ο Τομ Ατουότερ νικήθηκε από τον καρκίνο. Πέθανε πριν από λίγες ημέρες ύστερα από εξαντλητικές και επίπονες μάχες με την ασθένεια. Πριν πεθάνει είχε βάλει σκοπό της ζωής του, να βοηθήσει τη μικρή θετή του κόρη, Κέλι Σμιθ, να βγει νικήτρια στη μάχη με τον παιδικό καρκίνο.

Ο Τομ παντρεύτηκε την Τζόλι. Ήταν ο δεύτερος της γάμος. Από τον πρώτο είχε ένα υπέροχο κοριτσάκι την Κέλι. Ο Τομ από την πρώτη στιγμή λάτρεψε την Κέλι σαν να ήταν η κόρη του. Τι και εάν δεν ήταν αίμα του, για εκείνον δεν είχε καμία σημασία.

Πριν από ένα χρόνο οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια Ατουοτερ, ότι η μικρούλα Κέλι πάσχει από νευροβλάστωμα μια επιθετική μορφή καρκίνου, της παιδικής ηλικίας. Εισήχθη στο νοσοκομείο Παίδων και ξεκίνησε τη θεραπεία. Ένα μεσημέρι στο νοσοκομείο όπου ο Τομ και η Τζόλι κρατούσαν συντροφιά στη μικρούλα, ο Τομ έπεσε από την καρέκλα, τα μάτια του γύρισαν και άρχισε να έχει σπασμούς.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου ύστερα από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο Τομ έχει όγκο στον εγκέφαλο και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Του έδιναν λίγες εβδομάδες ζωή. Ο Τομ δεν ήθελε να είναι καθηλωμένος και ύστερα από μέρες οι γιατροί του επέτρεψαν να επιστρέψει σπίτι.

Ένα μεσημέρι η σύζυγος του Τζόλι, μπήκε στο σπίτι με δάκρυα στα μάτια: «Η Κέλι είναι καλά», είπε στον Τομ και έπεσε στην αγκαλιά του, «οι χημειοθεραπείες λειτούργησαν. Βέβαια οι γιατροί λένε ότι έχει αυξημένες πιθανότητες να υποτροπιάσει αλλά είναι καλά».

Ο Τομ χαμογέλασε. Ήταν αγχωμένος ήξερε ότι του έμεναν λίγες ημέρες ζωής και πως εάν πέθαινε η μικρή του Κέλι δεν θα είχε κάποιον να την φροντίζει και «εάν χρειαστεί να ξανακάνει νέα θεραπεία;» σκεφτόταν.

Τότε πήρε την μεγάλη απόφαση. Σε συνεργασία με τον οργανισμό «Συμμαχία ενάντια στο νευροβλάστωμα και τον παιδικό καρκίνο» (The neuroblastoma children’s cancer Alliance UK) ξεκίνησε μια σύντομη εκστρατεία προκειμένου με εράνους να βρεθούν χρήματα για την περίπτωση που θα τα χρειαστεί η Κέλι.

Καθημερινά αν και τον ταλαιπωρούσαν κρίσεις επιληψίας, αν και ένιωθε από τους πονοκεφάλους το κεφάλι του να εκραγεί, σηκωνόταν και έτρεχε για τον έρανο για την κορούλα του. Κατάφερε να συγκεντρώσει 500.000 λίρες, ή 756.100 δολάρια.

Λίγες ημέρες μετά, την περασμένη Τρίτη, ο Τομ έφυγε από τη ζωή. Η Κέλι βρίσκεται στη β φάση της χημειοθεραπείας και τα αποτελέσματα συνεχίζουν να είναι ενθαρρυντικά…

καρκίνοςπατριόςπαιδικός καρκίνοςνευροβλάστωμαΠατέραςΑγγλίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα