ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλία για την κάθοδο Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων

Ακόμα μία πρωτοβουλία προκειμένου να εμποδίσουν στον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα στο δήμο της Αθήνας, εξετάζουν στο ΠΑΣΟΚ.

Στην Χαριλάου Τρικούπη δεν έχει αποφασιστεί

αν είναι η κίνηση θα είναι πολιτική ή θα υπάρξει κάποια κοινοβουλευτική ενέργεια. Το πρόβλημα εδώ βέβαια είναι πως η Βουλή είναι κλειστή.

Το πιο πιθανό πάντως που εξετάζεται – σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr – είναι να κατατεθεί κάποια είδους τροπολογία, η οποία τώρα βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Τέλος, αυτό που επισημαίνουν στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας έχει τα χαρακτηριστικά που πρέπει για να βρεθεί απέναντι στην Ακροδεξιά του Ηλία Κασιδιάρη.

Υ.Γ: Έχει τεράστιο ενδιαφέρον το γεγονός ότι «Κεντρώοι» αγκάλιασαν την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας. Με άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια που έκαναν. Και για να είμαστε ξεκάθαροι γράφουμε για «Κεντρώους» που στηρίζουν ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι για ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Η υποψηφιότητα Δούκα κάνει «γκελ» και προς πιο Αριστερά κοινά.

Διαβάστε επίσης:

Η Άκρα Δεξιά είναι πρόβλημα και της Αριστεράς

Πρώην βουλευτές γίνονται μετακλητοί υπάλληλοι στη Βουλή – Μάστιγα ή λογική εξέλιξη;

Η κυβέρνηση τρέμει επανάληψη του Ιουλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Πρωτοβουλία, Κασιδιάρη, Αθηναίων,pasok, protovoulia, kasidiari, athinaion