ΠΑΣΟΚ: Οι «Γεννηματικοί» που βρίσκονται πλέον δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη

Για την Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής στο Caravel ετοιμάζονται στον ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα καταθέσει την πρόταση του για το Πολιτικό Συμβούλιο και θα στηθούν κάλπες. Το πολιτικό συμβούλιο θα αποτελείται από 31 μέλη που θα εκλεγούν και γύρω στους 6 που θα είναι ex officio. Γραμματέας δεν θα είναι άλλος από τον Ανδρέα Σπυρόπουλο. Ο στενός συνεργάτης του Ανδρουλάκη εξελέγη πρώτος στις εκλογές της Κ.Ε. με 2.315 ψήφους. 

Πάντως,

όλα δείχνουν ότι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν θα έχει κάποια έκπληξη και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον πως υπάρχουν «Γεννηματικοί» που πλέον βρίσκονται στο στρατόπεδο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τους Χρήστο Πρωτόπαπα, Μανώλη Όθωνα (διευθυντής του Γραφείου της Φώφης Γεννηματά ) και Παύλο Χρηστίδη (πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ)

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τους βοήθησε να εκλεγούν στο συνέδριο του κόμματος. Μόνο ένας από τους τρεις είναι φαβορί για να βρεθεί στο Πολιτικό Συμβούλιο. Η υψηλή θέση που κατέκτησε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Παύλος Χρηστίδης ανάβει το «πράσινο φως» για την συμμετοχή του στο μικρό κομματικό όργανο. 

Διαβάστε επίσης

Κυβερνητικές επιφυλάξεις για Μπαλτάκο

«Πρόεδρε θέλω selfie»: Νεαρός με πλακάτ ζήτησε από τον Μητσοτάκη κοινή φωτογραφία

Ο Οικονόμου και η… αϋπνία του Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα