ΠΑΣΟΚ: Οι επόμενες κινήσεις Ανδρουλάκη και το… photo finish που θέλουν στην Χαριλάου Τρικούπη

Σταθερά στον δικό του οδικό χάρτη για τις ευρωεκλογές και τα βασικά σημεία αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη προχωρά ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Σκληρή γλώσσα» μέχρι τέλους 

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, του οποίου οι κεντρικές θέσεις έχουν την απόλυτη σφραγίδα του, θα ακολουθήσει τον δρόμο της σκληρής γλώσσας σε μία σειρά από ζητήματα. Είναι πλέον ξεκάθαρο

ότι σ’ αυτά θα κυριαρχεί η οικονομία και η καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό που ζήτησε από τους συνεργάτες του είναι συνεργασία και λειτουργία του κόμματος ως ενιαίου συνόλου. 

Την ίδια ώρα υπάρχει η πεποίθηση ότι υπάρχει χρόνος για να καταφέρει το ΠΑΣΟΚ να είναι στη δεύτερη θέση τη βραδιά των ευρωεκλογών, αλλά και για να μπουν οι βάσεις της επόμενης μέρας για τη διακυβέρνηση της χώρας έχουν στη Χαριλάου Τρικούπη

Στον πυρήνα της στρατηγικής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται τα σκληρά διλήμματα της κάλπης και η «αποδόμηση» των πολιτικών αντιπάλων.

Μέσα σ’ αυτόν τον χάρτη της στρατηγικής του Κινήματος κορυφαία στελέχη επενδύουν σε ένα δυνατό… photo finish το οποίο τελικά θα δώσει την 2η θέση.

«Ισχυρό ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές θα σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία αποκτά αξιόμαχο αντίπαλο», είναι άλλωστε και το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη

Γιατί επιμένει στο debate 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών επιμένει στο debate των πολιτών αρχηγών. Μάλιστα, σε χθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM εξήγησε τους λόγους που ακολουθεί αυτήν την τακτική: 

«Καλώ τους πολιτικούς αρχηγούς να μιλήσουμε πως θα είναι ισχυρή η πατρίδα μας στην Ευρώπη της αλληλεγγύης. Εκπροσωπούμε κάποιες ιδεολογίες για το μέλλον της Ευρώπης. Εγώ είμαι σοσιαλδημοκράτης. 

Ο κ.Μητσοτάκης ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα της δεξιάς, με ό,τι αυτό σημαίνει για τον γαλλογερμανικό άξονα.

Αυτοί θέλουν μια Ευρώπη “λίγο μαζί” και “πολύ χώρια”. Η ευρωπαϊκή Αριστερά έχει μια ατζέντα, η οποία δεν ξέρω πως τοποθετείται για τα εθνικά μας θέματα.

Οι ευρωβουλευτές μας θα ενταχθούν σε κάποιες ομάδες. Η ψήφος του λαού σ’ εμάς είναι δύναμη για κάποιες αρχές και θέσεις για το μέλλον των λαών». 

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Στην ατζέντα εθνικά, οικονομία και … απομόνωση Πολάκη- Συνεχίζει ο Κασσελάκης περιοδείες και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους πολίτες 

Χαρίτσης: «Η χώρα χρειάζεται αξιόπιστη αριστερή εναλλακτική πρόταση» – Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τον «μεταλλαγμένο» ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα την Τετάρτη – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Ανδρουλάκη, Χαριλάου Τρικούπη,pasok, androulaki, charilaou trikoupi