«Παρών» το… όλον ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη (Photos)

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη πραγματοποιείται στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος», παρουσία προσωπικοτήτων της πολιτικής και όχι μόνο.

Την εκδήλωση παρακολουθούν η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπουργοί, βουλευτές και άλλα πολιτικά στελέχη, προσωπικότητες της οικονομικής και ακαδημαϊκής ελληνικής σκηνής καθώς και εκπρόσωποι της νεολαίας,.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε αργότερα καθώς παρέστη νωρίτερα στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου.

Παρόντες είναι ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου, ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς επίσης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της συμπρωτεύουσας Στέλιος Αγγελούδης, καθώς και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.



Επίσης, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος καθώς και βουλευτές του Κινήματος καθώς και η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Επιπλέον παρόντες είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η κόρη του Κώστα Σημίτη, ο καθηγητής Γιάννης Σπράος και ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης με Καραμανλή και Σαμαρά στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου

Πόθεν έσχες: Σκάφη, φουσκωτά και βάρκες βουλευτών και υπουργών

Μέχρι και ο… Μαραντζίδης έχει άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει απίθανες νουθεσίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρών …, ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη Photos,paron …, pasok, kosta simiti Photos