Παραμένει στόχος των τζιχαντιστών η πορνοστάρ με την μπούργκα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Mia Khalifa έχει γίνει εδώ και καιρό νούμερο ένα στόχος των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι έχουν προειδοποιήσει ότι την αναζητούν για να τη σκοτώσουν, επειδή "ντροπιάζει τον ισλαμικό τρόπο ζωής".

Άλλωστε, η πορνοστάρ δεν έχει διστάσει να κάνει σεξ φορώντας μπούργκα, γεγονός που είχε εξαγριώσει ακόμη περισσότερο τους φανατικούς ισλαμιστές.

Παρότι όμως πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε ότι σταματάει την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό, η 22χρονη μουσουλμάνα από τη Βηρυτό, παραμένει ο No1 στόχος του ISIS .

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βηρυτού. Μέχρι πρότινος η ίδια έδειχνε να αδιαφορεί για τις απειλές, γυρίζοντας ταινίες που θεωρήθηκαν άκρως προσβλητικά για τους εξτρεμιστές.

Ξαφνικά όμως, ανακοίνωσε πως αποσύρεται στο απόγειο της καριέρας της μάλιστα λέγοντας επίσημα πως αιτία της απόφασης αυτής ήταν η συμφωνία που είχε κάνει με τον σύζυγό της (είναι παντρεμένη από τα 18) να αποχωρήσει κάποια στιγμή από τις πορνοταινίες.

Οι γνωρίζοντες όμως αναφέρουν ότι ο πραγματικός λόγος είναι οι φόβοι που είχε η νεαρή κοπέλα, μετά τις επανειλημμένες απειλές του ISIS ότι αποτελεί τον Νο1 στόχο του.

Εδώ και λίγο καιρό πάντως, η μελαχρινή Mia εμφανίζεται… ντυμένη στους λογαριασμούς της στα social media, με τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον κόσμο, να συνεχίζουν να της προσφέρουν απλόχερα τα likes τους…

Mia KhalifaΠορνοστάρISISαπειλέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα