Παραιτήθηκε ο Δαμαβολίτης: «Δεν μπορώ να συνηγορήσω σε πιθανό Grexit»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα έστειλε ο Κώστας Δαμαβολίτης μετά την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και τη θέση του παίρνει ο Γρηγόρης Μακαρώνας.

«Εδώ και δυο μήνες έχω εκφράσει στον πρόεδρο του Κινήματος κ. Πάνο Καμμένο τις διαφωνίες μου για την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. Αποκορύφωμα αυτών των διαφωνιών ήταν το διακύβευμα του δημοψηφίσματος,

που κατά την προσωπική μου άποψη είναι Ευρώ ή Δραχμή. Σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός επιλέξει το ΟΧΙ, θεωρώ ότι αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες για μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Προσωπικά δεν μπορώ να συνηγορήσω σε αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή παραίτησης προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Κώστας Δαμαβολίτης.

«Μετά την σημερινή δημόσια έκφραση των πεποιθήσεων μου και κατόπιν αιτήματος για υποβολή παραίτησης από τον Πρόεδρο κ. Π. Καμμένο, με την παρούσα επιστολή παραιτούμαι του Βουλευτικού μου αξιώματος», καταλήγει ο Κ. Δαμαβολίτης.

Παράλληλα, οι βουλευτές Β. Κόκκαλης, Δ. Καμμένος και Ν. Μαυραγάνης αναμένεται να «οδηγηθούν» στο Πειθαρχικό των ΑΝΕΛ για να «εξηγήσουν» την στάση και τις δηλώσεις τους που τάσσονται κατά του δημοψήφισματος.

ΑΝΕΛΚαμμένοςΔαμαβολίτηςΜαυραγάνηςΚόκκαληςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα