Πανικός σε κεντρικό σταθμό του Λονδίνου - Αναπτύσσονται ένοπλοι αστυνομικοί (Video)

Πληροφορίες για πυροβολισμούςΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς αρχικά ο σταθμός του μετρό Όξφορντ Σέρκους και στη συνέχεια και οι σταθμοί Τότεναμ Κορτ και Μποντ Στριτ εκκενώθηκαν και ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχή της διάσημης Όξφορντ Στριτ ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει την κατάσταση ως «τρομοκρατικό περιστατικό».

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ χιλιάδες

καταναλωτές έχουν παγιδευτεί σε καταστήματα, καθώς η αστυνομία τους καλεί να αδειάσουν τους δρόμους.

Κατά την εκκένωση του σταθμού, αλλά και λίγο αργότερα επικράτησε πανικός, όπως αποδεικνύουν και τα βίντεο που τράβηξαν χρήστες των social media.

#oxfordstreet #oxfordcircus "Oxford Circus Station is closed while we investigate a customer incident," Transport for London said. pic.twitter.com/GWXHtepLYK

James Warwick (@iJamesWarwick) November 24, 2017

Avoid Oxford Circus pic.twitter.com/n3U9nsfULO

Paul Driscoll (@psdriscoll) November 24, 2017

Πυροσβεστικά και ασθενοφόρα βρίσκονται ήδη στο σημείο του περιστατικού, ενώ όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.ΛονδίνομετρόΟξφορντ ΣέρκουςεκκένωσηαστυνομίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα