Πανικός για το AEK-Oλυμπιακός!

ΑΘΛΗΤΙΚA

Πλησιάζει ήδη στα 10.000 εισιτήρια η προπώληση των εισιτηρίων από τους φίλους της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό χωρίς να υπολογίζονται τα διαρκείας...

Ήταν σίγουρο πως ανεξάρτητα αν θα κέρδιζε η ΑΕΚ ή όχι στο Περιστέρι

με αντίπαλο την Λαμία το ΟΑΚΑ μια εβδομάδα αργότερα θα είχε πολύ κόσμο. Κι αυτό διότι ό,τι αποτέλεσμα και να υπήρχε στο ματς της Ένωσης οι δυο αντίπαλοι θα ήταν κοντά βαθμολογικά και με νίκη θα ξεπερνούσαν τον αντίπαλό τους στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό να φέρει περισσότερο από 40.000 Ενωσίτες στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, το πρώτο για τη σεζόν που διανύουμε.

Τώρα, μετά τη νίκη με την Λαμία και το συν 2 ήδη από τους «ερυθρόλευκους», οι οπαδοί της ΑΕΚ με το... καλημέρα απέδειξαν πόσο ανυπομονούν για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να την σπρώξουν στη νίκη που θα τη φέρει στο συν 5 και θα προκαλέσει τεράστια ζητήματα στον βασικό διεκδικητή του τίτλου (και κάτοχο αυτού).

Η σημερινή μέρα ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα σχετικά με το κομμάτι της προπώλησης τψν εισιτηρίων του αγώνα της ΑΕΚ με την αντίστοιχη του Φαλήρου. Έγιναν πολλά τηλεφωνήματα στο τμήμα εισιτηρίων για το πότε ξεκινάει η διάθεση από το εκδοτήριο του ΗΣΑΠ Ειρήνη διότι πολλοί δεν γνώριζαν ότι έχει ήδη ξεκινήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο στη διάρκεια της σημερινής μέρας πουλήθηκαν κάτι λιγότερα από 3.000 εισιτήρια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η προπώληση για το ματς με τον Ολυμπιακό να πλησιάζει και να φτάνει ήδη τα πρώτα 10.000 κομμάτια! Πανικός για τον Δικέφαλο από τους Ενωσίτες. Και σ' αυτά προσθέστε ότι δεν υπολογίζονται τα εισιτήρια διαρκείας που υπενθυμίζουμε έχουν φτάσει τον αριθμό των 10.000 (έως τώρα τη στιγμή που στις 20/09 ολοκληρώνεται η διάθεση καρτών διαρκείας από την ΠΑΕ ΑΕΚ).

Αξίζει να σημειωθεί και χαρακτηριστικό της ημέρας και της διάθεσης του κόσμου έπειτα από τη νίκη με αντίπαλο την Λαμία στο κιτρινόμαυρο από τους Ενωσίτες Περιστέρι ότι μόνο σήμερα διατέθηκαν και κοντά στα 100 εισιτήρια διαρκείας, ενά νούμερο αρκετά μεγάλο για μια μέρα αφού έχει ήδη γίνει ο βασικός όγκος της διαθέσής τους όπως είναι γνωστό...

Πηγή: gazzetta

ΑΕΚΟλυμπιακόςΟΑΚΑεισιτήριαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα