Πανηγυρικό κλίμα και συνθήματα στο «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη – «Προ-προ-πρόεδρε…» (Photos/Video)

Κοσμοσυρροή στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη με την οικογένειά του, βουλευτές και στενούς του συνεργάτες να υποδέχονται με έντονους πανηγυρισμούς και συνθήματα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ που του δίνουν καθαρή νίκη.

Μεταξύ άλλων, στο «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκονται οι Ευάγγελος Αντώναρος, Αγης Τάτσης, Αθηνά Λινού, Πέτρος Παππάς, Δώρα Αυγέρη, Ελένη Αυλωνίτου, Ευάγγελος Αποστολάκης,

Θανάσης Οικονόμου, Θάνος Μωραϊτης, αλλά και η οικογένειά του. Ο αδελφός του Στέλιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αγκάλιασε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο 75% των ψήφων, σύμφωνα με τα οποία εκλέγεται πρόεδρος με 56,69%.

Σε νέο βίντεο που πόσταρε στο Instagram η Ελένη Αυλωνίτου φαίνονται οι πανηγυρισμοί των συνεργατών και των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατηγείο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που φωνάζουν «προ-προ-πρόεδρε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Avlonitou (@eleni_avlonitou_)

«Του έδωσα ένα μεγάλο μητρικό φιλί και του είπα συγχαρητήρια» είπε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε νωρίτερα ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες μέσα από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη, την ώρα που παρακολουθούσαν τη ροή των αποτελεσμάτων.

Νωρίτερα, η καθηγήτρια Ιατρικής Αθήνα Λινού μίλησε για την προσωπικότητα του Στέφανου Κασσελάκη, το ήθος και τις φρέσκες – όπως είπε – ιδέες του, αναδεικνύοντας την ανάγκη διατήρησης της συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει τη δύναμη και την αντοχή να μπορέσει να ανταπεξέλθει παντού» τόνισε νωρίτερα η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη. «Είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει με την ψυχή του, όχι για την προσωπική του προβολή, για το καλό του τόπου, γιατί είναι φιλόπατρις» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Λινού: Εκθείασε τον Κασσελάκη για το ήθος και τις «φρέσκες ιδέες» του

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης μεγάλος νικητής και νέος πρόεδρος με ποσοστό από 55% έως 60% – Στις 11 οι ανακοινώσεις

Πάνος Ρήγας: Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανηγυρικό, Στέφανου Κασσελάκη – Προ-προ-πρόεδρε PhotosVideo,panigyriko, stefanou kasselaki – pro-pro-proedre PhotosVideo