ΠΑΜΕ: Όλοι στους δρόμους!

ΕΛΛAΔΑ

«Ξεσηκωμός. Έφτασε η ώρα της μάχης. Όλοι στους δρόμους. Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις» είναι το κεντρικό σύνθημα του ΠΑΜΕ που καλεί εργαζόμενους, άνεργους, νέους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες να δώσουν τη μάχη για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και να βάλουν εμπόδια στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει για σήμερα τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις

σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα, καθώς και μια σειρά παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, «ενάντια στο νόμο - λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό».

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια.

Οι προσυγκεντρώσεις

Για την Αττική οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί στις 17.30 στην πλατεία Βάθης (Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης), στην Κάνιγγος (Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός-Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α' Αθήνας, του Γαλατσίου, των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ), στα Χαυτεία (Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών), στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, το Νότιο Τομέα της Αττικής και οργανώσεις συνταξιούχων) και στην πλατεία Καραϊσκάκη (Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, Θριασίου-Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής).

Οι αγρότες απ' όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στις 17:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα.

Πηγή: 902.gr

ΠΑΜΕΚινητοποιήσειςΑσφαλιστικόπροσυγκεντρώσειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα