Παίρνει τους δρόμους ο Μητσοτάκης

Ανεβάζει… γκάζια η προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ., με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να «σαρώσει» με περιοδείες ολόκληρη τη χώρα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπου το κυβερνών κόμμα, σύμφωνα με δημοσκοπικές πληροφορίες, παρουσιάζει υστέρηση έναντι των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων.

Έτσι, στα μέσα Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. αναμένεται να βρεθεί στη Θράκη για περιοδεία, όπου εκτιμάται ότι θα δώσει μεγάλη έμφαση στα έργα υποδομής που γίνονται εκεί, αλλά και στην στρατηγική αναβάθμιση της Αλεξανδρούπολης, ενώ θα ακολουθήσει πραγματικό…

μπαράζ περιοδειών του και σε άλλα σημεία της χώρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα βρεθεί διαδοχικά στη Λάρισα, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη και το Ηράκλειο, χωρίς να αποκλείονται και κάποιες άλλες ενδιάμεσες μίνι – ή και κανονικές – περιοδείες σε άλλες περιοχές, προκειμένου να εμπεδωθεί στους ψηφοφόρους το δίλημμα «αυτοδυναμία ή χάος».

Και, φυσικά, και τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος θα συνεχίσουν τις σχεδόν καθημερινές επαφές τους με τους πολίτες, με στόχο την καλύτερη προβολή του κυβερνητικού έργου, αλλά και τη διάδοση του προεκλογικού μηνύματος της ΝΔ, καθώς ο… χρησμός Μητσοτάκη στον Κουτσούμπα για το χρόνο των εκλογών δεν επιτρέπει εφησυχασμούς.

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνεια: Θερμή υποδοχή Τσίπρα στον Πειραιά (Video)

Φαρμακερά παθήματα που δεν έγιναν μαθήματα

Η απολογία του Spiegel για τον Έβρο και η μυστηριώδης «Baidaa S.»

Keywords
Τυχαία Θέματα