Όταν ο Ντάμπλντορ παντρεύτηκε τον Γκάνταλφ (Photos + Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Με τα… μαγικά δεσμά του γάμου ενώθηκαν δύο από τους διασημότερους μάγους όλων των εποχών: Ο Άλμπους Ντάμπλντορ, καθηγητής του Χάρι Πότερ και ο Γκάνταλφ, μέλος της συντροφιάς του Άρχοντα των Δακτυλιδιών.

Ο «γάμος» τελέσθηκε στον Οίκο της Ισότητας, στην Τοπέκα του Κάνσας και είχε σαφή πρόθεση τη στήριξη της ομοφυλόφιλης κοινότητας.

Η «τελετή» οργανώθηκε από τη μη κυβερνητική οργάνωση Planting Peace, αφού προηγήθηκε άγρια κόντρα της δημιουργού του Χάρι

Πότερ, J.K. Rowling και της ομοφοβικής και ρατσιστικής Εκκλησίας Βαπτιστών του Γουέστμπορο.

Συγκεκριμένα, μετά την έγκριση των γάμων των ομόφυλων από την Ιρλανδία, η J.K. Rowling έγραψε στο Twitter ότι Ντάμπλντορ και Γκάνταλφ θα μπορούσαν να παντρευτούν στην Ιρλανδία.

.@justaoifethingsThen they could get married IN IRELAND!pic.twitter.com/yXedPavZfp

— J.K. Rowling (@jk_rowling) May 23, 2015

Η Εκκλησία του Γουέστμπορο… συγχίστηκε και απάντησε ότι εάν ποτέ γινόταν τέτοιος γάμος, θα την έβρισκε αντιμέτωπη και μάλιστα θα διοργάνωνε διαδήλωση διαμαρτυρίας.

Η J.K. Rowling δεν «μάσησε» και απάντησε ότι « Ένας τέτοιος υπέροχος γάμος θα τίναζε στον αέρα τα ρατσιστικά μυαλά σας».

.@WBCsigns Alas, the sheer awesomeness of such a union in such a place would blow your tiny bigoted minds out of your thick sloping skulls.

— J.K. Rowling (@jk_rowling) May 26, 2015

Μετά απ΄όλα αυτά κινητοποιήθηκε η οργάνωση Planting Peace, που ανέλαβε τη διοργάνωση του γάμου σε έναν χώρο ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Γουέστμπορο, όπου οι δύο μάγοι ορκίστηκαν… αιώνια πίστη.

Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα