Όσκαρ 2024: Τα δώρα που θα πάρουν οι A-listers και οι υποψήφιοι για το βραβείο

Οι φετινές τσάντες δώρων για τα Όσκαρ χαρίζουν τους υποψήφιους ξεκούραση σε πολυτελείς προορισμούς, υπέροχο δέρμα και κάτι γλυκό να δοκιμάσουν.

Για 22η χρονιά, ο Λας Φάρι, ιδρυτής της εταιρείας μάρκετινγκ Distinctive Assets με έδρα το Λος Άντζελες, συγκέντρωσε έναν συνδυασμό δώρων για έναν επιλεγμένο αριθμό υποψηφίων στα βραβεία Όσκαρ.

«Το

ονομάζουμε “όλοι κερδίζουν” και το κάνουμε ανεξάρτητα από την Ακαδημία, κάτι που σημαίνει ότι εγώ αποφασίζω ποιος θα πάρει και τι και αυτό αφορά μόνο τους κορυφαίους υποψήφιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες», είπε ο Φάρι στο Reuters.

«Φέτος είναι δώρα για 25 ανθρώπους και έχουμε καταλήξει σε μερικά υπέροχα πράγματα».

If the #Oscars2024 Best Picture nominees were chocolates, what would they taste like?

This was the task of chocolatier Fiona of @FetchaChocolate, who made these film-themed chocs for the Academy Awards’ gift bags. https://t.co/qCI6JhtWbW

— Euronews Culture (@euronewsculture) March 6, 2024

Η τσάντα περιλαμβάνει σχεδόν 60 αντικείμενα αξίας άνω των 170.000 δολαρίων, με το πιο ακριβό να είναι ένα ταξίδι 50.000 δολαρίων σε ένα πολυτελές σαλέ στις Ελβετικές Άλπεις.

Οι εταιρείες πληρώνουν για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους παίρνουν τη θέση τους στην τσάντα, αλλά η έκθεση σε διασημότητες της A-list μπορεί να είναι ανεκτίμητη.

«Είναι τόσο διάσημοι και τα ονόματά τους έχουν τόση αξία και αυτό ακριβώς μπορούν να προσφέρουν σε αυτά τα προϊόντα», είπε ο Φάρι.

Άλλα είδη δώρων φέτος περιλαμβάνουν προϊόντα ομορφιάς, σοκολάτες εμπνευσμένες από ταινίες, γκουρμέ ποπ κορν, προϊόντα για τον ύπνο, καθώς και έναν κύβο Ρούμπικ.

Η περσινή τσάντα δώρου περιείχε, μεταξύ άλλων, κουπόνια για λιποαναρρόφηση στα μπράτσα αξίας 12.000 δολαρίων και μια διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε πολυτελές καναδικό ακίνητο αξίας 40.000 δολαρίων.

Τα βραβεία Όσκαρ πραγματοποιούνται την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης:

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό του – Οι πρώτες εικόνες από το γάμο

Γκαλ Γκαντότ: Μητέρα για τέταρτη φορά η «Wonder Woman» – «Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μας» (photo)

Κούλλης Νικολάου: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή» (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα