Ωρολογιακή βόμβα για την αγορά η Μαρινόπουλος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε αδύναμο κρίκο που μπορεί με το σπάσιμο του να προκαλέσει σωρεία προβλημάτων στην ελληνική οικονομία, εξελίσσεται το θρίλερ για το μέλλον της εταιρείας Μαρινόπουλος.

Ο χρόνος προκειμένου να βρεθεί λύση περνά επικίνδυνα για την συγκεκριμένη επιχείρηση και η ελληνική οικονομία και πολιτική ηγεσία αγωνιούν.

Άλλωστε, το πρόβλημα

δεν είναι καινούργιο. Για πάνω από μια τετραετία τα προβλήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας «κρύβονταν κάτω από το χαλί» και αρκετοί προμηθευτές της έκαναν τα στραβά μάτια, εκτιμώντας ότι είναι καλύτερα να έχουν μια θέση στα ράφια σε μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες της χώρας -κερδίζοντας πόντους έναντι του ανταγωνισμού- παρά να είναι εκτός.

Κι επειδή το να κάνεις ότι δεν ασχολείσαι με το πρόβλημα, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι κι αυτό θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας, η ώρα του λογαριασμού έφτασε.
Έτσι τώρα, τελευταία στιγμή, ψάχνουμε να βρούμε ποιος θα τον πληρώσει. Και κυρίως, πως…

Το μέγεθος του λογαριασμού είναι δυσβάσταχτο για όλους πλέον. Όχι μόνο για την αλυσίδα Μαρινόπουλος, ούτε αποκλειστικά και μόνο για τους 13.000 εργαζόμενους της, αλλά και για το σύνολο της εθνικής οικονομίας.

Για περισσότερα economy365.gr

Μαρινόπουλοςελληνική οικονομίαεργαζόμενοιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα