Οριακά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega την Τετάρτη – Κόντρες πάνω στο «νήμα»

Δύο ζεύγη καναλιών διαφορετικής δυναμικότητας το καθένα σχηματίστηκαν στην χθεσινή κούρσα για την κατάκτηση της τηλεθέασης. Και στις δύο περιπτώσεις η κατάταξη κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως προκύπτει από τις δυναμομετρήσεις της Nielsen.

Πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα, μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας, αναδείχθηκε και πάλι του Mega και το μερίδιο του ήταν ελάχιστα μεγαλύτερο από εκείνο του ΑΝΤ1

που είχε το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης.

Για την ιστορία στο σύνολο των σταθμών και δραστηριοτήτων μέσω της γραμμικής τηλεόρασης το υψηλότερο ποσοστό (23,6%) με μικρή τάση ανόδου- σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα- διοχετεύθηκε στα αποκαλούμενα από τη Nielsen «Others».

Mega και ANT1, παρά την υποχώρηση στα μερίδιά τους, διατήρησαν αποστάσεις ασφαλείας από τα άλλα κανάλια. Ανάλογα χαρακτηριστικά είχε η κόντρα ανάμεσα σε ΣKAΪ και Alpha. Κέρδισε «έδαφος» από τη μία ημέρα στην άλλη ο Σκάι κυρίως διότι στο «Survivor» είχε μονομαχία αποχώρησης.

Υποχώρησε σε μέγεθος το μερίδιο του Star και φαίνεται να είχε ελαφρά κάμψη η τηλεθέαση του «Masterchef» εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού στην ώρα μετάδοσης του.

Μικρή μεταβολή (-0,2%) σημειώθηκε στην ΕΡΤ1, το μερίδιο του Open υποχώρησε στο 3,9%, το Μακεδονία TV πρόσθεσε 0,1%, η ΕΡΤ3 ήταν στα ίδια και επι ταυτά ενώ η ΕΡΤ2 ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΜ-Θ: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και μελών της Ένωσης από το ΔΣ της ΕΡΤ

Ο Πέτρος Λαγούτης στο topontiki.gr: Οι «Παγιδευμένοι» μιλούν για αξίες προφανείς όχι όμως δεδομένες

Eurovision 2024: Κι άλλες αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Ισραήλ – «Μη πολιτικό γεγονός», επιμένει η EBU

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οριακά, Mega, Τετάρτη – Κόντρες,oriaka, Mega, tetarti – kontres