Ορφανός για Βαρουφάκη: Αυτός ο ανεκδιήγητος…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα υποστηρίζει αυτός ο ανεκδιήγητος. Η κυβέρνηση δεν είχε κανένα εναλλακτικό σχέδιο και αυτό έχει αποδειχτεί» τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός, σχετικά με τον πρώην υπουργό Οικονομικών και το σχέδιο του για επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Νίκος Ορφανός επανέλαβε σχετικά με το αν πιστεύει πως πρέπει τώρα να γίνουν εκλογές

ότι: « Οι εκλογές δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν. Εκτός αν παραδεχτεί η κυβέρνηση πως χρειάζεται εκλογές για να λύσει τις εσωτερικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούν να συνυπάρχουν μέσα στο ίδιο κόμμα δύο τόσο εκ διαμετρικά αντίθετες θεωρήσεις. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν οι δραχμολάγνοι με τους ευρωπαϊστές. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δομικές διαφωνίες».

Πρόσθεσε επίσης πως "κανείς δεν ονειρεύεται κυβερνήσεις ειδικού σκοπού ή κυβερνήσεις συνεργασίας, όμως βρισκόμαστε μπροστά σε μία κυβέρνηση που δεν θέλει να κυβερνήσει. Από τη μία φέρνει ένα μνημόνιο παραδεχόμενη πως είναι αναγκαίο και από την άλλη δηλώνει πως δεν θέλει να το εφαρμόσει και δεν το πιστεύει. Αντί η κυβέρνηση να επικεντρωθεί στις μεταρρυθμίσεις προκειμένου ν' αλλάξει η οικονομία βρίσκεται διαρκώς μέσα σε σενάρια δημοψηφισμάτων και εκλογών" κατέληξε ο Βουλευτής του Ποταμιού.

Ν.ΟρφανόςΤο ΠοτάμιΓ. ΒαρουφάκηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα