Ορέστης Τζιόβας: Οι συντηρητικοί είναι μεγάλης ηλικίας και θα «φύγουν» σύντομα για να μείνουν οι προοδευτικοί (Video)

Για τη σεξουαλικότητά του αλλά και το ζήτημα της απιστίας μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας, επισημαίνοντας ότι είναι κάτι που συγχωρεί εφόσον και ο ίδιος κατά το παρελθόν έχει απατήσει και κατόπιν, το μετάνιωσε.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός τόνισε ότι από μικρή ηλικία ένιωσε την ανάγκη να πειραματιστεί σεξουαλικά, ενώ αναφερόμενος στους πιο «συντηρητικούς» επισήμανε ότι πρόκειται κυρίως για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας τα οποία θα «φύγουν»

σύντομα ώστε να μείνουν εν τέλει οι πιο προοδευτικοί.

«Πρέπει ένας έφηβος να μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα “φύγουν” σύντομα και θα μείνουν οι πιο προοδευτικοί. Έγινε μία κουβέντα με τους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου, δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Άμα εσύ νιώθεις καλά, μπορείς να το επικοινωνήσεις και πιο εύκολα» είπε και πρόσθεσε:

«Μιλάω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου για να ανοίξω τον δρόμο και να είναι πιο εύκολο για άλλα παιδιά. Έλαβα πολλά μηνύματα. Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά. Όταν πέρασα στην δραματική σχολή γνώρισα ομοφυλόφιλα άτομα και έγιναν ο κύκλος μου. Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός. Αν ένιωθα έλξη, θα ήμουν σε σχέση με άνδρες»

Για την προοπτική απόκτησης δικής του οικογένειας, ο Ορέστης Τζιόβας απαντά ότι είναι κάτι που τον αφορά, χωρίς να συνδέει ωστόσο την επιθυμία του αυτή με τον γάμο τον οποίο θεωρεί ως μια απλή νομική διαδικασία.

«Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά αλλά ο γάμος είναι κάτι νομικό. Συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το μετάνιωσα. Το σεξ παίζει σημαντικό ρολό σε μία σχέση αλλιώς θα το ψάξεις άλλου. Έχω υπάρξει σε τοξική σχέση, υπήρχε μια ένταση, δεν υπήρχε αγάπη» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πρώην σύζυγός μου αρραβωνιάστηκε ενώ ήμασταν παντρεμένοι» (Video)

Σοφία Κουρτίδου: Η ανάρτησή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη

Πέθανε ο πρώην ντράμερ των Scorpions, Τζέιμς Κόττακ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορέστης Τζιόβας, Video,orestis tziovas, Video