Ώρα «μηδέν» για την υποψηφιότητα του Άδωνι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνα δρόμου δίνει την τελευταία ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να συμπληρώσει τις 50 υπογραφές αφού από την Συγγρού του διεμήνυσαν ότι θα τηρηθούν πλήρως οι καταστατικές διαδικασίες και δεν θα υπάρξει ευελιξία αποδοχής υποψηφιοτήτων με λιγότερες υπογραφές. Ο ίδιος ο Άδωνις είπε νωρίτερα ότι ακολούθησε τον δρόμο και άλλων υποψηφίων που δεν θέλησαν να εμπλέξουν στη διαδικασία εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος.

Πάντως έμπειρα

στελέχη της ΝΔ επεσήμαναν ότι αν τελικά βγει σε λίγη ώρα εκτός μάχης ο Άδωνις θα είναι ο μόνος «αυτοδημιούργητος» που επεχείρησε τα τελευταία χρόνια να αναλάβει τα ηνία της ΝΔ. Όπως εξηγούν τόσο ο Απόστολος Τζτζικώστας είχε πατέρα υπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πατέρα πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό ενώ και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προέρχεται από πολιτική οικογένεια με παππού και θείο βουλευτές της συντηρητικής παράταξης προδιδακτορικά.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη είναι η μόνη που συνοδεύτηκε με μουρμούρα και σχόλια. Να σημειώσουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τους λίγους που άσκησαν ανοιχτά κριτική κατά της προεκλογικής εκστρατείας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και υπερασπίστηκε με φανατισμό τις επιδόσεις της κυβέρνησης Σαμαρά. Αν τελικά στις 6 το απόγευμα η ΚΕΦΕ ανακηρύξει τρεις υποψήφιους πολλοί πιστεύουν ότι η εκλογή προέδρου της ΝΔ θα πάει σε δεύτερο γύρο...

'Αδωνις ΓεωργιάδηςΝΔυποψηφιότηταHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα