Ολυμπιακός: Η «ελληνική τραγωδία» της… «ξεδοντιασμένης» Άστον Βίλα – Ο βρετανικός Τύπος για τη «θρυλική» πρόκριση στον τελικό του Conference League (photos)

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε θριαμβευτικά στον τελικό του Conference League, επικρατώντας και στους δύο ημιτελικούς της Άστον Βίλα.

Η αγγλική ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League λογιζόταν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, με τα βρετανικά ΜΜΕ να μην κρύβουν

την πικρία τους για τον αποκλεισμό της ομάδας του Έμερι από τους «ερυθρόλευκους».

Για «ελληνική τραγωδία» κάνει λόγο η «isport», η οποία έγραψε «κάτω και έξω» αποδίδοντας με αυτόν τον ενδεικτικό τίτλο την αποτυχία της βρετανικής ομάδας. Από την άλλη πλευρά, η «Daily Express» αναφέρεται στο τέλος της διαδρομής για τους «Χωριάτες» και το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου.

Η Sun γράφει: «Ελληνική τραγωδία. Οι παίκτες του Έμερι αποκλείστηκαν από το Europa Conference League έπειτα από ελληνική ταπείνωση».

«Ο Ελ Κααμπί έκανε… σμπαράλια τις ελπίδες ανατροπής της Άστον Βίλα στην έδρα του Ολυμπιακού», επισημαίνει ο Guardian.

Οι Times έχουν τίτλο: «”Στέρεψαν” τα γκολ για την… ξεδοντιασμένη Άστον Βίλα, που “την πάτησε” στην Αθήνα».

«Γκρεμίστηκαν όλα, οι ελπίδες για τρόπαιο κατέρρευσαν στην Αθήνα», γράφει η Daily Telegraph,.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Daily Mirror. «Μια ελληνική τραγωδία. Η Άστον Βίλα αποκλείστηκε από το Europa Conference League με την ομάδα του Έμερι να χάνει από τον Ολυμπιακό και να σβήνει τις αγγλικές ελπίδες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση».

«Η ομάδα του Έμερι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ωμή πραγματικότητα απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα πρέπει να προσέξει για να βγει στο Champions League», έγραψε η Daily Mail.

Διαβάστε επίσης:

Επικό… ολυμπιακό σχόλιο από ρεπόρτερ της ΕΡΤ – «Παναγιώτη Ρέτσο ό,τι είπαμε ψωμί και αλάτι!» (video)

Ολυμπιακός: Έτοιμος να σηκώσει το Conference League στην OPAP Arena – Τελευταίο εμπόδιο η Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου (videos)

Ολυμπιακός: Το καρφί του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά ΕΠΟ και κυβέρνησης μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση

Keywords
Τυχαία Θέματα