Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός-Αναμένεται ανακοίνωση

Τι λέει ο διαιτητής του ντέρμπιΑΘΛΗΤΙΚA

Μετά από περίπου τρείς ώρες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με κύριο θέμα την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να παραιτηθεί από την προεδρία μετά τα χθεσινά γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγο πριν τις 14:00 ο τάκης Φύσσας αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

χωρίς όμως να γνωρίζει τι συζητήθηκε στο Δ.Σ., αφού ήταν σε άλλο χώρο και δεν συμμετείχε.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται ανακοίνωση σύντομα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ δηλώσεις δεν έγιναν.

Την ίδια ώρα σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περίμεναν πώς και πώς το ντέρμπι και ο Αντρέα Στραματσόνι το ντεμπούτο του, ωστόσο με όσα συνέβησαν «έμειναν στην προθέρμανση».
Ο Ιταλός προπονητής καλείται να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες παρά το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί, καθώς το ερχόμενο Σάββατο επίκειται δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Σε ότι αφορά στις επικρίσεις που δέχτηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Παππάς, ο ίδιος ρίχνει την ευθύνη για την ματαίωση του ντέρμπι της Λεωφόρου στον Αστυνομικό Διευθυντή.
Στο φύλλο αγώνα, ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών κάνει λόγο για ρίψη πέντε φωτοβολίδων κατά την είσοδο του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, με μία εξ αυτών να χτυπάει τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον στο δεξί πόδι, προκαλώντας του ερεθισμό στον μηρό.

Επιπλέον, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι ο τέταρτος διαιτητής, Μιχάλης Κουκουλάκης, είδε συμπλοκές μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ πάνω από την φυσούνα, ενώ ο ίδιος διαπίστωσε τεταμένη ατμόσφαιρα κατά την επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου.

Πηγή: skai.gr

Γιάννης ΑλαφούζοςΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςντέρμπιεπεισόδιαΑνδρέας ΠαππάςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα