Οικογένεια από τη Μυτιλήνη απαντά στο «αν τους θέλεις πάρτους σπίτι σου» (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Το κλασικό επιχείρημα των ακροδεξιών στοιχείων για τους πρόσφυγες είναι ένα: «Εάν τους θέλετε πάρτε τους στο σπίτι σας». Μια οικογένεια λοιπόν από την Μυτιλήνη των χιλίων δυο προβλημάτων που έχουν προκύψει από το μεταναστευτικό, απέδειξε ότι ακόμη και στις δυσκολίες ο Έλληνας θα βοηθήσει τον συνάνθρωπο του ανεξάρτητα από το θρήσκευμα, το χρώμα ή το φύλο του.

Η οικογένεια του Άλκη Πασπάτη απάντησε με πράξεις στα σχόλια ακροδεξιών.

Τι

λένε οι ακροδεξιοί για το μεταναστευτικό; Το γνωστό επιχείρημα: «να φύγουν οι μετανάστες και όποιου δεν του αρέσει αυτό να τους πάρει στο σπίτι του».

Ο Άλκης Πασπάτης όχι μόνο πήρε πρόσφυγες στο σπίτι του, αλλά μαζί τους μοιράστηκε και το φαγητό του και τη θαλπωρή του.

Μάλιστα ο ίδιος σε ανάρτηση του απάντησε: «Γι’αυτούς που πιπιλάνε ακόμα την ίδια καραμέλα «αν τους θέλεις πάρ’τους στο σπίτι σου». Ορίστε… τους πήραμε στο σπίτι μας για ένα ζεστό μπάνιο, φαγητό, τάβλι και ύπνο σε κρεβάτι. Η χαρά και η ικανοποίηση που μας χάρισαν αυτοί οι άνθρωποι ήταν απερίγραπτη με τον σεβασμό την αξιοπρέπεια και την ευγνωμοσύνη τους. Το μικρό ταλαιπωρημένο παιδάκι τους, στόλισε το μικρο μας σπίτι… Άραγε πόσο πιο όμορφα θα νιώθαμε αν είχαν πνίγει στη θάλασσα και πόσο πιο καθαρό και ασφαλές θα ήταν το νησί μας, η χώρα και η Ευρώπη μας;»

Πηγή: lesvosnews.net

ΛέσβοςΜυτιλήνηπρόσφυγεςΜετανάστεςπήρε τους μετανάστες σπίτι τουφιλοξενίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα