Οικοδεσπότης του «The Hellenic Initiative» ο Σάκης Ρουβάς!

ΕΛΛAΔΑ

Εκδήλωση ελπίδας και εθνικής υπερηφάνειας στις ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή το Σάκη Ρουβά. Ο Έλληνας τραγουδιστής ήταν ο οικοδεσπότης της ετήσιας συνάντηση της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» (The Hellenic Initiative -THI), του οργανισμού που ιδρύθηκε το 2012 από τα ισχυρότερα μέλη της ομογένειας στις ΗΠΑ, με στόχο την ενίσχυση της

επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Μιλώντας στους ομογενείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Σάκης Ρουβάς είπε: «Οφείλουμε να ενωθούμε ως ένα ισχυρό κύμα αγάπης και αλληλεγγύης για την Ελλάδα. Μία Ελλάδα. Μια ψυχή. Η αποστολή μας είναι να απλώσουμε ένα δίχτυ αγάπης για τους Έλληνες ανά τον κόσμο, αλλά και όσους φιλέλληνες αγαπούν την πατρίδα μας. Κάθε δράση, δημιουργεί μία αντίδραση. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης, ο επιχειρηματίας Τζον Κάλαμος και ο συνεργάτης του Τζον Κουδούνης, ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο Τζορτζ Τζιτζίκος, η υποψήφια δήμαρχος Νέας Υόρκης Νικόλ Μαλλιωτάκη, σύσσωμη η ελληνική διπλωματική εκπροσώπηση στη Νέα Υόρκη, οι επιχειρηματίες Τζορτζ Λογοθέτης και Μάικλ Ψαρρός, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του The Hellenic Initiative τιμήθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για το φιλανθρωπικό έργο της. «Με βαθιά συγκίνηση και τιμή, αποδέχομαι αυτό το πολύ σημαντικό βραβείο. Ένα βραβείο που είναι ιδιαίτερης αξίας για εμένα, αφού προέρχεται από τους Έλληνες της διασποράς - την ψυχή της "Ελληνικής Πρωτοβουλίας"- και φανερώνει τη σημασία που αποδίδει ο ελληνισμός σε αξίες, όπως η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός», τόνισε η κ. Βαρδινογιάννη αποδεχόμενη το βραβείο.

Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τους προσκεκλημένους όταν ερμήνευσε δικές του επιτυχίες, αλλά και διαχρονικά ελληνικά τραγούδια. Ο τραγουδιστής ζήτησε από τους ομογενείς να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα τους για να στείλουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα στον κόσμο ότι οι Έλληνες αξίζουν το χαμόγελο. Την αρχή έκανε ο ίδιος βγάζοντας χαμογελαστή σέλφι από το κινητό του τηλέφωνο με τον George Stamas και τον Andrew Liveris, τα δύο ηγετικά μέλη της οργάνωσης «The Hellenic Initiative».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σάκης ΡουβάςThe Hellenic InitiativeΗΠΑεκδήλωσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα