Οι τρομακτικές στιγμές που έζησε η Καρντάσιαν ενώ την έκλεβαν: «Φοβόμουν πως θα με βιάσουν»

ΚΟΣΜΟΣ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας από πέντε μασκοφόρους άνδρες ενώ βρισκόταν στο Παρίσι στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας.

Η τηλεπερσόνα κοιμόταν στο δεύτερο όροφο του διαμερίσματος που νοίκιαζε. Όπως δήλωσε η ίδια, είχε πέσει για ύπνο νωρίς εξαιτίας της κούρασης της φορώντας μόνο μια ρόμπα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της, ξύπνησε δευτερόλεπτα πριν μπουν στο δωμάτιο της οι δράστες. Την ακινητοποίησαν και της πήραν το κινητό από τα χέρια, ενώ της έδεσαν τους

καρπούς και τους αστραγάλους. «Είχα πανικοβληθεί, νόμιζα πως ήθελαν να με βιάσουν».

Έτσι όπως την είχαν δεμένη τη μετέφεραν στη μπανιέρα και άρχισαν να ψάχνουν το δωμάτιο για το δαχτυλίδι της, το οποίο κοστίζει πάνω από 4 εκατ. δολάρια. Οι άνδρες δεν έβρισκαν το δαχτυλίδι και είχαν χάσει την ψυχραιμία τους. Η Καρντάσιαν τους φώναζε να μην την πειράξουν καθώς είναι μητέρα δυο παιδιών ενώ, προσπαθώντας να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους για να φύγουν άμεσα, τους είπε που είχε κρύψει το δαχτυλίδι.

Στο μεταξύ η βοηθός της, η οποία κοιμόταν στον κάτω όροφο, μόλις άκουσε θόρυβο κλειδώθηκε στο μπάνιο και ειδοποίησε το σωματοφύλακα της Καρντάσιαν, ο οποίος συνόδευε τις αδερφές της σε ένα κοντινό κλαμπ.

Ο σωματοφύλακας ειδοποίησε τις αρχές και έσπευσε πίσω στο διαμέρισμα, αλλά έφτασε δυο λεπτά μετά που οι ληστές είχαν διαφύγει χρησιμοποιώντας ενοικιαζόμενα ποδήλατα.

Πέραν του δαχτυλιδιού, έκλεψαν ακόμα ένα κουτί με κοσμήματα αξίας άνω των 6 εκατ. δολαρίων.

Κιμ ΚαρντάσιανληστείαΠαρίσιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα