«Οι Πανθέοι»: Με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα της σειράς του Σκάι (Photos)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της σειράς «Οι Πανθέοι» του Σκάι η οποία, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου, ακολουθεί την ιστορία του ομώνυμου μυθιστορήματος- ποταμός του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη.

Σε συνθήκες καύσωνα, στους ειδικά διαμορφωμένους  χώρους είναι… χειμώνας του 1939.

Τα γυρίσματα γίνονται σε φυσικούς χώρους σε όλη την Αττική αλλά και σε δύο τεράστια πλατό, εκεί όπου, σύμφωνα με το σενάριο, τα ετερόκλητα μέλη της οικογένειας ερωτεύονται και ζουν απαγορευμένα πάθη.

Κάποιοι εκβιάζουν και εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες της εποχής με στόχο τον γρήγορο πλουτισμό.

Κάποιοι προσπαθούν να διατηρήσουν την αίγλη της οικογένειας που απειλείται από την αποκάλυψη ένοχων μυστικών. Τα πάθη και οι αδυναμίες κυριαρχούν και η ισορροπία της οικογένειας μοιάζει πιο εύθραυστη από ποτέ.

Οι ήρωες του Τάσου Αθανασιάδη,  παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από το σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Άγγελου Χασάπογλου.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας) κ.ά.. Η φωτογραφία είναι του Διονύση Λαμπίρη και τα σκηνικά του Αντώνη Χαλκιά.

Διαβάστε επίσης:

OpenAI: Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης στηρίζει οικονομικά τις τοπικές ειδήσεις

ΕΡΤ: Σχεδιασμοί για τις φυσιογνωμίες των καναλιών – Η ενημέρωση στο ΕΡΤNews, η ψυχαγωγία στην ΕΡΤ1

«Famagusta»: Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Mega για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και τους αγνοούμενους (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι Πανθέοι, Σκάι Photos,oi pantheoi, skai Photos