«Οι ομοφυλόφιλοι φταίνε για τον τυφώνα Χάρβεϊ»: Ο εξωπραγματικός ισχυρισμός Ευαγγελιστών ιερέων και η επική απάντηση της δημάρχου του Χιούστον

ΚΟΣΜΟΣ

Οι Ευαγγελιστές ιερείς στις ΗΠΑ, κάποιοι εξ αυτών για να είμαστε ακριβείς, κατέληξαν πως για τον καταστροφικό τυφώνα Χάρβεϊ δεν ευθύνεται η κλιματική αλλαγή αλλά αντίθετα οι ομοφυλόφιλοι!

Πραγματικά, αυτό υποστήριξαν.

Η αμαρτία του Χιούστον ήταν, σύμφωνα με τον διαβόητο ιερέα Kevin Swanson, αμάρτησε βαρέως επειδή εξέλεξε μια ομοφυλόφιλη γυναίκα για δήμαρχο και ο τυφώνας ήταν η αρμόζουσα τιμωρία.

«Το μήνυμα του Θεού ήταν σαφές. Αν το Χιούστον δεν μετανοήσει, αν η Νέα Ορλεάνη δεν μετανοήσει, αν η Αμερική δεν μετανοήσει, τότε όλοι θα πεθάνουν».

Ο Rick Wiles, ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού Ευαγγελιστών, ανέφερε πως «Το Χιούστον διατυμπανίζει τις σχέσεις του με την κοινότητα ΛΟΑΤ, τις σχέσεις του με την σεξουαλική ανωμαλία που μαστίζει την Αμερική. Αυτή είναι η τιμωρία τους».

Η απάντηση της Annise Parker, της προαναφερθείσας ομοφυλόφιλης δημάρχου του Χιούστον, ήταν καυστικότατη. «Να πάρει, πίστευα πως κανείς δεν ήξερε για τις μυστικές μου σούπερ δυνάμεις που μου επιτρέπουν να ελέγχω τον καιρό».

ΧιούστονΗΠΑΑμερικήτυφώνας ΧάρβεϊΕυαγγελιστές ιερείςομοφυλόφιλοικοινότητα ΛΟΑΤHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα