Οι Νεοναζί της Φινλανδίας κυκλοφορούν τα βράδια και σκορπούν τον τρόμο - Χτυπούν αναίτια πρόσφυγες (Video & Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Έχουν την φανφαρόνικη ονομασία «Στρατιώτες του Όντιν», περιπολούν τα βράδια και επιτίθενται πολλοί μαζί σε όποιον είναι μετανάστης ή νομίζουν ότι είναι μετανάστης.

Οι Φινλανδοί νεοναζί, αρνούνται φυσικά ότι πιστεύουν στο ναζισμό, όμως οι φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου συναντιόνται τους διαψεύδει. Στρατιωτικά καπέλα Γερμανών στρατιωτών και αξιωματικών σε περίοπτη θέση. Μαχαίρια των SS που δολοφονούσαν ανθρώπους, φυλάσσονται σαν ιερά κειμήλια, ενώ προσκυνούν τις σβάστικες και το σήμα των «Γερμανών κυνηγών».

Φοράνε μαύρα, κυκλοφορούν

πολλοί μαζί, και όπου συναντήσουν άνθρωπο που δεν είναι ξανθός του επιτίθενται.

Τα ρούχα τους γράφουν «στρατιώτες του Όντιν» και από κάτω την πόλη ή την περιοχή που δρα ο κάθε πυρήνας.

Και όπως η γάγγραινα εξαπλώνεται έτσι και οι «στρατιώτες του Όντιν» που θέλουν να πάνε στη Βαλχάλα τους, ξεκίνησαν γραφικοί από την πόλη Κέμι και τώρα έχουν δημιουργήσει πυρήνες σε 23 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Ιδρυτής της ομάδας των νεοναζί είναι ένας πρώην κατάδικος, ο Mika Ranta, (για τον οποίο εκκρεμούν επίσης κατηγορίες για απάτη και ληστεία). Ο Ranta, αν και δεν έχει υπηρετήσει στο στρατό, είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν σε βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε εθνικιστές και μετανάστες.

Τα περισσότερα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης είναι άνεργοι από εργατικές γειτονιές οι οποίοι θεωρούν πως για την οικονομική ύφεση της χώρας τους ευθύνονται οι μετανάστες και μόνο αυτοί.

Ο Ranta σε συνέντευξη του στη daily mail δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαστε νεοναζί, είμαστε πατριώτες».

Ο αναπληρωτής Αρχηγός της αστυνομίας της Ανατολικής Φινλανδίας, δήλωσε για τις περιπολίες των νεοναζί: «Πρέπει να καταλάβουν, ότι η αστυνομία δεν θέλει τη βοήθεια τους και ο κόσμος δεν θέλει να τους βλέπει. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι εγκληματίες»

ΦινλανδίαπρόσφυγεςΜετανάστεςναζίνεοναζίΦινλανδοί νεοναζίπεριπολίες νεοναζίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα