Οι γιοι της Όντρεϊ Χέπμπορν τσακώνονται για τα φουλάρια, τα καπέλα και τα χρυσαφικά της (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η μυθική ηθοποιός άφησε έναν θησαυρό στους δύο γιους της, Σον Φέρερ και Λούκα Ντότι. Αλλά επειδή τα δύο αδέρφια δεν μπορούν να μοιράσουν την κληρονομιά, θα αποφασίσει δικαστής για το ποιος θα πάρει τι.

Ο θησαυρός περιλαμβάνει φουλάρια, κοσμήματα, καπέλα, πόστερ, συμβόλαια, βραβεία (Έμι, Γκράμι, Όσκαρ, Τόνι), κοστούμια και φωτογραφίες και φυλάσσεται σε εταιρεία

στο Λος Άντζελες.

Ο γιος της Λούκα Ντότι πρόσφατα αποκάλυψε ότι η διάσημη μαμά του ήταν πολύ ανασφαλής και δεν μπορούσε να ερμηνεύσει όλη αυτή την προσοχή που απολάμβανε. Είχε πει συγκεκριμένα στη MailOnline: «Πάντοτε την εξέπληττε το γεγονός ότι θεωρείτο πρότυπο ομορφιάς και σπουδαία ηθοποιός. Ήταν πολύ ντροπαλή. Ήταν σίγουρα κάτι που απολάμβανε, όχι όμως, κάτι που επεδίωκε». Παρόλο που η Χέπμπορν δεν είχε κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση, ο γιος της λέει, ότι «εάν ζούσε περισσότερο, δεν θα με εξέπληττε εάν έκανε μικρές αλλαγές».

Επίσης, εξήγησε γιατί η μητέρα του δεν είχε αυτοπεποίθηση: «όταν ξεκινούσε κάποιες εφημερίδες την χαρακτήριζαν όχι τόσο τέλεια. Είχε μεγάλα πόδια, μεγάλη μύτη και μικρό στήθος. Ειδικά για τους άντρες, δεν αντιπροσώπευε καθόλου το πρότυπο ομορφιάς».

Οι δύο γιοι της διάσημης ηθοποιοί

Όντρεΐ Χέπμπορνθησαυρόςγιοιπεριουσιακάανασφάλειαχωρίς αυτοπεποίθησηπλαστικές επεμβάσειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα