Οι ευχές της Ντόρας Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη

Την ευκαιρία να ευχηθεί στην σύζυγο του γιου της, Σία Κοσιώνη, δεν έχασε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου της δημοσιογράφου, ενός παιδικού βιβλίου συγκεριμένα.

Με ανάρτησή της στα social media, η βουλευτής

της ΝΔ εύχεται στη νύφη της να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της, και εκθειάζει την «αγάπη και την τρυφερότητα» της Σίας Κοσιώνη για τα παιδιά.

Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Σία μου, που αναδεικνύει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που δεν γνωρίζουν πολλοί. Την αγάπη, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση για τα παιδιά καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για να μεγαλώσει η καινούργια γενιά με το αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής… pic.twitter.com/w97OkUNsWT

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) February 23, 2024

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

«Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Σία μου, που αναδεικνύει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που δεν γνωρίζουν πολλοί. Την αγάπη, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση για τα παιδιά καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για να μεγαλώσει η καινούργια γενιά με το αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης. Μπράβο σου!!!»

Διαβάστε επίσης:

4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ζυμώσεις σε πηγαδάκια και στρογγυλά τραπέζια, άδειες καρέκλες στο στάδιο και ένας ευδιάθετος Κασσελάκης (Photos)

Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιές, θερμές συνομιλίες με συνέδρους και η selfie με τον ηλικιωμένο που στάθηκε με πανό μπροστά τον Τεμπονέρα (Photos)

Ερωτηματικά για τη στάση Τσίπρα στην συνέχεια – Θα κάνει επόμενη κίνηση;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόρας Μπακογιάννη, Σία Κοσιώνη,ntoras bakogianni, sia kosioni