Οι Αμερικανοί εγκρίνουν την τοποθέτηση του… Καρλ Μαρξ ως αντιπρόεδρο της Κλίντον!

ΚΟΣΜΟΣ

Την… απόσταση που χωρίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ από την Ιστορία και σημαντικά ιστορικά πρόσωπα αναδεικνύει «έρευνα» που πραγματοποίησε Αμερικανός κωμικός της τηλεόρασης.

Πολλοί υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον απάντησαν σε σχετική ερώτηση ότι θα ενέκριναν την τοποθέτηση του θεμελιωτή του επιστημονικού σοσιαλισμού στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, σε περίπτωση που η Κλίντον εκλεγεί πρόεδρος.

Ρωτώντας κατοίκους του

Σαν Ντιέγκο κοντά στην παραλία, ο Mark Dice ζητούσε από τους ντόπιους να στηρίξουν την «καμπάνια» του για να τοποθετηθεί ο Καρλ Μαρξ, αρχικά ως σύμβουλος της Κλίντον επί των οικονομικών, και στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Χωρίς να γνωρίζουν ότι ο Μαρξ βρίσκεται θαμμένος σε νεκροταφείο του Λονδίνου από το 1883 αλλά και αγνοώντας την επαναστατική του κριτική στο καπιταλιστικό σύστημα, πολλοί αμερικάνοι δήλωσαν ότι θα τον στήριζαν χωρίς δεύτερη σκέψη αφού ο Dice τους «πληροφόρησε» ότι ο Μαρξ συνεργάστηκε επί χρόνια με τον Κλίντον και τον Ομπάμα.

Το εντυπωσιακό στοιχείο πάντως είναι ότι αρκετοί αμερικάνοι θα δέχονταν να τοποθετηθεί ο Μαρξ στην αντιπροεδρία της υπερδύναμης αν και ο Dice τους αποκάλυψε ότι είναι κομμουνιστής!

ΗΠΑΜαρξεκλογέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα