Οι «Peaky Blinders» σφυροκοπούν τον Ρον ΝτεΣάντις για ομοφοβικό βίντεο με τον Tommy Shelby

Το καστ και το συνεργείο πίσω από τους Peaky Blinders δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι που ο αγαπημένος τους Tommy Shelby εμφανίζεται σε ένα βίντεο καμπάνιας του Ρον ΝτεΣάντις.

Σε μια δήλωση που αναρτήθηκε την Τετάρτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι «συνεργάτες των Peaky Blinders» – στους οποίους περιλαμβάνονται οι Steven Knight, Cillian Murphy, Caryn Mandabach Prods., Tiger

Aspect Prods και Banijay Rights – αναφέρουν ότι δεν έδωσαν άδεια στην εκστρατεία του Ρον ΝτεΣάντις να χρησιμοποιήσει βίντεο με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μέρφι.

pic.twitter.com/o33HL2zMes

Peaky Blinders (@ThePeakyBlinder) July 5, 2023
Το βίντεο για τη στήριξη του DeSantis κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ως «τέλος του μήνα Pride». 

Σε ένα tweet από έναν λογαριασμό που ονομάζεται DeSantis War Room, η ανάρτηση αναφέρει «ας ακούσουμε τον πολιτικό που έκανε περισσότερα από κάθε άλλο Ρεπουμπλικανό για να το γιορτάσει».

Το βίντεο δείχνει πώς ο Ντόναλντ Τραμπ είπε κάποτε ότι θα υποστήριζε και θα προστάτευσε τους LGBTQ πολίτες, προτού συμφωνήσει τελικά με τους νόμους κατά των τρανς του ΝτεΣάντις και τις προσπάθειες να βάλει τέλος στα drag show.

Το βίντεο συνδυάζεται με εικόνες της ποπ κουλτούρας από τους Peaky Blinders, καθώς και με τον Christian Bale από το American Psycho, τον Brad Pitt από το Troy και τον Leonardo DeCaprio από τον Wolf of Wall Street.

To wrap up “Pride Month,” let’s hear from the politician who did more than any other Republican to celebrate it…

pic.twitter.com/FT7LdW4vls

— DeSantis War Room (@DeSantisWarRoom) June 30, 2023

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Παραίτηση αστυνομικού διευθυντή μετά από πιέσεις για βίαιη καταστολή διαδηλώσεων

Jimi Hendrix: Σε δημοπρασία μια από τις πρώτες κιθάρες του καλλιτέχνη

«Καζανόβα / Δον Ζουάν – Ερωτική περιπλάνηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα