Ο Βόλος καταστρέφεται και ο Μπέος δίνει σόου: μετά τον… τροχονόμο κάνει τώρα και τον κιμπάρη – δίνει, λέει, μισθούς 6 μηνών

Τις εντελώς αλλόκοτες συμπεριφορές συνεχίζει ο Αχιλλέας Μπέος, την ώρα που ο Βόλος ζει μία καταστροφική κατάσταση και χρειάζεται ένα άμεσης εφαρμογής σχέδιο ανάταξης και δράσεις ουσιαστικής στήριξης κατοίκων, επιχειρήσεων και κοινωνίας.

Μετά το σόου που είχε δώσει με τις γαλότσες, εν μέσω νεροποντής και κάνοντας τον… τροχονόμο, θέλοντας να αναδείξει την “ατομική ευθύνη” των κατοίκων της πόλης, ο δήμαρχος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ

το πρωί του Σαββάτου, “πουλώντας”… πνεύμα και επιδιδόμενος σε εξυπνάδες.

Έκανε λόγο για μια καταστροφή που ούτε ντοκιμαντέρ δεν έχουν καταφέρει να τα αποτυπώσουν (μάλλον δεν είδε την “Η Επόμενη Μέρα” ή άλλες παρόμοιες ταινίες) και είπε σαν να απευθύνεται μάλλον στους δημότες του Βόλου, που ζητούν λύσεις, ότι «δεν είναι ώρα για κλάματα αλλά για λύσεις».

Ο δήμαρχος Βόλου, σε μία επίδειξη δήθεν γαλαντομίας, είπε ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να δώσει τον… μισθό του για 6 μήνες, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των έργων. Δηλαδή, σαν να λέει, τα περίπου 15.000 ευρώ που θα λάμβανε σε αυτό το διάστημα είναι αυτό που λείπει για να γίνουν όσα έργα δεν κατάφερε να κάνει τόσα χρόνια δήμαρχος!

Πάντως ακόμα κι έτσι, ο Αχιλλέας Μπέος, εμφανίστηκε πιο σοβαρός από τον Κώστα Αγοραστό, διαφωνώντας με την άποψη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ότι πρέπει να αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Τόνισε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να στηθούν κανονικά οι κάλπες, διότι θέλει να τεθεί στην κρίση των συμπολιτών του.

Κατά τα άλλα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υδροδότηση, είπε ο κ. Μπέος, σημειώνοντας ότι θα χρειαστεί αρκετές μέρες, ακόμα και 15-20 μέρες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές. Οι αγωγοί, πρόσθεσε, έχουν καταστραφεί ολοσχερώς «έχουν γίνει κομμάτια».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Δεν είχαμε ολοκληρώσει την επικαιροποίηση των χαρτών κινδύνου πλημμύρας, παραδέχεται το ΥΠΕΝ

Μπέος: Σε 15 με 20 μέρες θα αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στον Βόλο

Μητσοτάκης από Βόλο: Άμεση προτεραιότητα οι απεγκλωβισμοί πολιτών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Μπέος,volos, beos