Ο Τζορτς Κλούνεϊ μιλά για την πατρότητα: «Είναι τρομακτικό»

ΚΟΣΜΟΣ

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ καθώς ζει τους πρώτους του μήνες με τα μωρά του. Μάλιστα, όπως λέει σε συνέντευξή του στο Associated Press ποτέ του δεν περίμενε πως στα 56 του θα είναι πατέρας και μάλιστα, διδύμων!

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή, ενώ συμβάλλει καθοριστικά στη φροντίδα και την περιποίηση των παιδιών του.

«Απλά πρέπει να καθαρίσω τον εμετό από το κουστούμι μου. Παλιά ήταν ο δικός μου εμετός, αλλά τώρα είναι των διδύμων. Οπότε όλα λειτουργούν καλά», λέει με αρκετή δόση χιούμορ ο ηθοποιός, διηγούμενος μια μέρα από την καθημερινότητα του ως νέος μπαμπάς ενώ παραδέχεται ότι το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, Αμάλ, δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις δεξιότητές της ως μαμά και μάλιστα, την παρομοιάζει με αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων.

«Ξαφνικά, είσαι υπεύθυνος για άλλους ανθρώπους, που είναι τρομακτικό. Είναι σαν αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων. Τα πηγαίνει υπέροχα.», είπε...

Τζορτζ ΚλούνεϊΑμάλπατρότηταδήλωσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα