Ο Τσακαλώτος προτιμά το σχέδιο της Αχτσιόγλου, αλλά δεν αναφέρει ούτε το όνομά της!

Μου έκανε εντύπωση ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έβγαλε την… υποχρέωση να ξεκαθαρίσει τη στάση του για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, με μία λιτή ανάρτηση. Σαφής ανάρτηση, αλλά λιτή, σαν… ξεπέτα – πολιτική πάντα.

Ούτε ιδεολογικά κατεβατά, ούτε αναλυτικό πολιτικό κείμενο, τίποτα. Αλλά κυρίως ούτε να πει ονόματα! Αυτό ήταν το εντυπωσιακό από την ανάρτηση.

Ενώ περιέγραψε την προτίμησή του σε ένα «σχέδιο κανονικό, με αρχή μέση και τέλος», που «θα μπορούσε να συζητηθεί σε ένα συνέδριο και να βγουν

οι αναγκαίες συνθέσεις», απέφυγε μετά βδελυγμίας να αναφέρει το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου.

Φυσικά δεν ανέφερε ούτε το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη, τον οποίο φωτογράφισε μόνο, αποδίδοντάς του έχει δεν έχει σχέδιο αλλά μία πρόταση, τύπου «είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα… εμπιστευτείτε με» – η σύνταξη του εντός εισαγωγικών κειμένου δική του.

Αλλά για τον Κασσελάκη ήταν αναμενόμενο. Δεν πρέπει να έχει πει το όνομά του ποτέ! Αλλά ούτε το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου; Τόσο πολύ της το κρατάει που κάποτε, όταν τον διαδέχτηκε στον τομέα Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, όλα έγιναν με ένα τρόπο που δεν ήταν και ο καλύτερος για εκείνον, όπως λένε οι κομματικοί θρύλοι…

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Κι όμως υπήρξε γκάλοπ που προέβλεψε τα αποτελέσματα – Τι κατέγραψε η Realpolls 6 μέρες πριν τις εκλογές

Το δώρο του Αλβανού Υπουργού Δημόσιας Τάξης στον Γιάννη Οικονόμου (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι «έχασαν» τις λίστες με τα παλαιά μέλη και δίνουν εικόνα μπάχαλου στην Κουμουνδούρου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου,tsakalotos, achtsioglou