Ο Τραμπ μένει μόνος του στο Λευκό Οίκο και όταν βαριέται ξεναγεί τους φίλους του και καυχιέται

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που μένει δίχως την υπόλοιπη οικογένεια του στο λευκό Οίκο. Η εφημερίδα Washington Post τον χαρακτηρίζει σαν τον «Βασιλιά του Κάστρου». Έχει μάθει την ιστορία του κάθε αντικειμένου που βρίσκεται στην οικεία του και όταν βαριέται ξεναγεί τους φίλους του και τους την αναφέρει.

Από το κάθε χαλί μέχρι το κουταλάκι ενός σερβίτσιου, ο Τραμπ, έχει έναν λόγο να πει. «Ο πρόεδρος μάς πήγε

σε κάθε δωμάτιο και μας έδωσε πληροφορίες για κάθε κρεβάτι, κάθε χαλί και κάθε αλεξίσφαιρο γυαλί», δήλωσε ο κιθαρίστας Τεντ Νούτζεντ στο Detroit Free Press μετά από γεύμα με τον Αμερικανό πρόεδρο. «Ηταν υπέροχα», πρόσθεσε.

Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ μένει στο Λευκό Οίκο σε δωμάτια που του έχουν παραχωρηθεί. Ο Τραμπ έχει στη διάθεσή του 1.858 τ.μ., ως επίσημη κατοικία στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο της ανατολικής πτέρυγας, τουλάχιστον μέχρι να έρθει στην Ουάσινγκτον η σύζυγός του, Μελάνια, και o γιος τους Μπάρον, οι οποίοι βρίσκονται στη Νέα Υόρκη στο «χρυσό σπίτι».

Η Μελάνια πάντως έχει θέσει ως όρο πως για να πάει να μείνει στην Προεδρική κατοικία, θα χρειαστεί να την… ανακαινίσουν. Ο εκπρόσωπος της «πρώτης κυρίας» δήλωσε πως θα αλλάξουν την διακόσμηση των Ομπάμα και θα τοποθετήσουν πολυελαίους σε διάφορα σημεία.

Για το σκοπό αυτό η οικογένεια Τραμπ, προσέλαβε ήδη τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Ταμ Καναλικχάμ για να τους βοηθήσει να αναδιαμορφώσουν τον χώρο. Έχουν ένα πιο επίσημο στιλ από τους προκατόχους τους . Με απλά λόγια οι Τραμπ θέλουν να μεταμορφώσουν τον Λευκό Οίκο σαν το σπίτι τους, γεμάτο χρυσάφια και πολυελαίους.

Στην Προεδρική κατοικία 95 άνθρωποι από σεφ, μάγειρες, καθαριστές, κηπουροί, σερβιτόροι είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ώρα και στιγμή τον Τραμπ. Κάθε πρόεδρος, άλλωστε, έχει τις δικές του παραξενιές και το προσωπικό γνωρίζει τις ιδιοτροπίες του Τραμπ.

«Ενα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να μάθεις πόσο θέλουν να είσαι γύρω τους», λέει η Κριστίν Λάιμερικ (πρώην οικονόμος)και συμπληρώνει: «Πολλές φορές αυτό είναι διαφορετικό μεταξύ του προέδρου της και της Πρώτης Κυρίας. Για παράδειγμα η κ. Ρίγκαν αισθανόταν άνετα με το να εργάζεσαι γύρω της αλλά δεν ήταν καλή στις συζητήσεις. Οταν η κυρία Ρίγκαν βρισκόταν εκτός, ο πρόεδρος Ρίγκαν αγαπούσε να ακούει τις ιστορίες του προσωπικού για το παλιό Χόλιγουντ».

Πάντως ο πρόεδρος όταν έχει αυπνίες ή όταν δεν ξεναγεί φίλους του, δεν είναι εντελώς μόνος. Έχει δυο ανθρώπους δικούς του για να πει μια κουβέντα. Την κόρη του και τον σύζυγο της που μένουν στον Λευκό Οίκο και εργάζονται σαν πρώτοι βοηθοί.

ΤραμπΜελάνια Τραμπμοναξιά ΤραμπΛευκός ΟίκοςΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα