Ο Συνασπισμός, το “ρολόι” του Βενιζέλου στο 1989 και ο 13χρόνος Παππάς!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιλογή για ένα (πολιτικό) ταξίδι στον χρόνο από τον Ευάγγελο Βενιζέλο έδωσε ιδιαίτερο “χρώμα” στην σύγκρουση που είχε με τον Νίκο Παππά κατά την διάρκεια της ακρόασης του υπουργού Επικρατείας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να γυρίσει το “ρολόι” αρκετά χρόνια πίσω, επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ

για το γεγονός ότι το 1989 ο τότε Συνασπισμός είχε συμφωνήσει να δοθούν προσωρινές τηλεοπτικές άδειες. “Την άδεια στον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα, τον Αλαφούζο τις έδωσε ο νόμος σας το 1989. Ο Συνασπισμός συμμετείχε σε εκείνη την κυβέρνηση”, τόνισε με δηκτικό τρόπο ο Βενιζέλος.

“Το 1989 ήμουν 13 χρονών. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη” απάντησε, στην στιγμή, ο Νίκος Παππάς, με διάθεση για χιούμορ. “Η δρακογενιά έχει συνέχεια” του ανταπάντησε με αυστηρό βλέμμα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. “Λάθη έχουμε κάνει αλλά όχι συστηματικά” σημείωσε ο Νίκος Παππάς, πετώντας την “σπόντα” προς την πλευρά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Λίγο αργότερα πάντως στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο Σπύρος Λυκούδης που… έψεξε τον υπουργό Επικρατείας επειδή επέλεξε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. “Εκπροσωπώ αυτή την παράταξη, δέχομαι την κριτική και για τα σωστά και για τα λαθη της. Ήταν σχήμα λόγου η απάντηση μου”, είπε ο Νίκος Παππάς προς τον βουλευτή του Ποταμιού.

Ευάγγελος ΒενιζέλοςΝίκος ΠαππάςΠΑΣΟΚΕπιτροπή Θεσμών και ΔιαφάνειαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα