Ο Σβαϊνστάιγκερ και η Iβάνοβιτς παντρεύονται σήμερα στην Βενετία (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και η Άννα Ιβάνοβιτς έκαναν μια μικρή βολτούλα με πλοίο στην Βενετία, καθώς οι προσκεκλημένοι άρχισαν να φτάνουν για τον γάμο του ζευγαριού, που είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Ο κεντρώος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Γερμανίας και η Σερβίδα τενίστρια είναι σε σχέση από το 2014, αφού ο Σβαϊνστάιγκερ βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση με το μοντέλο Σάρα Μπραντερ.

Το ζευγάρι πληροφόρησε τους φίλους του να αφήσουν ελεύθερες τις ημερομηνίες μεταξύ 11 και 13 Ιουλίου ελεύθερες για να μπορέσουν

να γιορτάσουν τις χαρές τους μαζί τους στην Βενετία.

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα, οι καλεσμένοι του γάμου δεν έχουν πληροφορηθεί που ακριβώς θα γίνει η τελετή. Τους είπαν μόνο ότι πρέπει να πάνε στο αεροδρόμιο την Δευτέρα και να είναι έτοιμη για μια έκπληξη.

Η λίστα των προσκεκλημένων είναι ένα κρυφό μυστικό, αλλά φημολογείται ότι περιέχει μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες, τον γερμανό προπονητή Τζοάχιμ Λοβ, τον συμπαίκτη του Σβαϊνστάιγκερ στην Μπάγερν Τόμας Μούλερ, καθώς και σταρς του τένις όπως την Angelique Kerber και τον Andy Marrey.

Ο κουμπάρος του Σβαϊνστάιγκερ φημολογείται ότι είναι αθλητής του σκι Φέλιξ Νοϊρόιδερ, ο οποίος είναι φίλος με τον γερμανό ποδοσφαιριστή από τότε που ήταν αντίπαλοι σκιέρ που μεγάλωναν στην Βαβαρία.

Ευτυχία μόνο τους ευχόμαστε και καλούς απογόνους!

γάμοςΜπάστιαν ΣβαϊνστάιγκερΆννα ΙβάνοβιτςΒενετίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα