Ο Σόιμπλε είναι φίλος μας… Μας αγαπάει!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μας την είπε πάλι ο Σόιμπλε: «Οι Έλληνες» λέει «είναι ένας μεγάλος λαός αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος» τονίζοντας μάλιστα ότι αυτός ήταν ένας λόγος που είχε ζητήσει την μερική αποβολή της χώρας μας από το ευρώ, ενώ συμπλήρωσε το αμίμητο ότι… η χώρα του δεν επέβαλε ποτέ κάτι στην Ελλάδα!

Ο άνθρωπος δεν βάζει γλώσσα μέσα του. Θέλει να προκαλεί συνεχώς… και δεν σταματά ούτε όταν:

* Οι Έλληνες έχουν κάνει τόσες

θυσίες… με την φορολογία να κτυπάει κόκκινο και τον λαό να είναι φρακαρισμένος οικονομικά από τις κρατικές υπηρεσίες, τις τράπεζες, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα ασφαλιστικά ταμεία, την ανεργία και πάνω από όλα από την ψυχολογία.

* Η ΕΚΤ επισημαίνει με στοιχεία ότι το διάστημα 2009-2013, οι Έλληνες έχασαν 18.000 ευρώ ανά άτομο ενώ οι Γερμανοί αντίθετα αύξησαν τον πλούτο τους κατά 19.000 ευρώ!!!

Του Χερ Σόιμπλε δεν του καίγεται καρφί και πετάει απλά τα τσιτάτα του… όταν όμως έρχεται η ώρα η δικαιοσύνη, αυτής της χώρας, να τα βάλει με πρόσωπα που ασκούν δημόσιο λειτούργημα ως ανεξάρτητη αρχή, για αδικήματα περί παράβασης καθήκοντος και κακουργηματικής απιστίας και η Κυβέρνηση ζητά την παραίτηση τους, εκείνος σφυρίζει αδιάφορα και προσπαθεί να μην ανακατέψει την τράπουλα ενώ δηλώνει ότι περιμένει τις εξελίξεις!

Φανταστείτε τι έχει να κάνει αλλά και να πει το στόμα του στην περίπτωση που η Άνγκελα Μέρκελ πάει για Γενική Γραμματέας στον ΟΗΕ και την θέση του καγκελάριου πάρει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε…

ΣόιμπλεΓερμανίαΜέρκελΕλλάδαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα