Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ βούτηξε από το γιακά τον πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καζάνι» που βράζει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων απόρροια της έντονης… προεκλογικής «μονομαχίας» για την εκλογή Πρόεδρου του κόμματος.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων υπήρξε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων υπό την Προεδρεία του Νίκου Καρδούλα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών

και των Αντιπροσώπων (Συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο και για την εκλογή στο αξίωμα του Υπευθύνου Θεματικού Τομέα Δράσης της Ν.Ο.Δ.Ε. Τρικάλων.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Κωστής Γιαννακός και ενδιαφερόμενος για την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης των Τρικάλων, επιχείρησε να θέσει ερωτήματα σχετικά με την εκλογική διαδικασία, αλλά αντιμετώπισε την …οργή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκου Μουζακιάρη αναρμόδιου με την διαδικασία βάσει του καταστατικού του κόμματος, με αποτέλεσμα να υπάρξει εξύβριση και προσπάθεια προπηλακισμού (!!), καθώς τον άρπαξε από τον γιακά και να επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν…

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο κ. Γιαννακός αποχώρησε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων , κάνοντας λόγο για «κατάντια της ΝΟΔΕ Τρικάλων» και εμφανώς απογοητευμένος από την παλαιοκομματική νοοτροπία που επικρατεί σε ένα κόμμα, μην αφήνοντας νέα στελέχη να διεκδικήσουν αξιώματα, μια νοοτροπία που «πολεμά» και ο νέος Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλα αυτά, εξαιτίας των όσων είχαν προηγηθεί στα Τρίκαλα με την εκλογή Προέδρου της Ν.Δ. όπου φαίνεται κάποιοι το κρατούν …μανιάτικο τα όσα συνέβησαν και απομένει να δούμε ποιος και πως θα επουλώσει τα «τραύματα» αυτής της εκλογικής διαδικασίας στην «γαλάζια» τοπική Ν.Δ.

Την ίδια ώρα η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων, ζήτησε να επιστραφούν πίσω το απόγευμα οι καταστάσεις των Μελών που δόθηκαν μεροληπτικά σε υποψηφίους και μη υποψηφίους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισονομία και να υπάρχει «εκρηκτικό» κλίμα.

Πηγή: trikalanews.gr

ΤρίκαλαΝομαρχιακή Διοικούσα ΕπιτροπήΝέα ΔημοκρατίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα