Ο πιο παράξενος γάμος του κόσμου: Τρεις άνδρες παντρεύτηκαν μεταξύ τους!

ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις άνδρες από την Κολομβία -ο Μανουέλ, ο Αλεχάντρο και ο Βίκτορ- οι οποίοι παντρεύτηκαν μεταξύ τους, μίλησαν στο BBC για την ιδιαίτερη ζωή τους, το πώς πήραν την απόφαση να ζήσουν και οι τρεις μαζί, καθώς και την αντιμετώπιση της κοινωνίας απέναντί τους.

Καθισμένοι στον καναπέ και πιασμένοι μεταξύ τους από το χέρι, οι τρεις άνδρες εξομολογούνται ότι είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους. Έχουν μία ανοιχτή ερωτική σχέση μεταξύ τους και ο Μανουέλ, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, αναφέρει ότι στην αρχή

δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν σε μία πολυερωτική σχέση των τριών. Όπως λέει «η σχέση των τριών, σημαίνει ότι πρέπει να αναγνωρίζεις όλα τα πιθανά ερωτικά σχήματα που δημιουργούνται μεταξύ τους».

Τις δουλειές στο νοικοκυριό τις έχουν μοιράσει ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα να κάνει. Για παράδειγμα, ο ένας βάζει πλυντήριο, ο άλλος μαγειρεύει και ο τρίτος πλένει τα πιάτα.

«Είναι πολύ οικονομικό, επίσης» λέει ο Βίκτορ, που είναι ηθοποιός, και εξηγεί: «Δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν και επιπλέον όταν τσακώνονται οι δύο, υπάρχει πάντα ο τρίτος για να κάνει τον διαιτητή».

Οι τρεις άνδρες αποφάσισαν να παντρευτούν μετά τον θάνατο του τέταρτου εραστή της παρέας, του Άλεξ. Ο χαμός του τους στοίχισε τόσο, που οι υπόλοιποι αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου…

Στην Κολομβία, τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν το δικαίωμα να υιοθετήσουν. Δεν είναι σαφές αν αυτό ισχύει στον πρώτο γάμο μεταξύ τριών ατόμων του ίδιου φύλου που έγινε ποτέ στη χώρα.

Κολομβίαγάμος μεταξύ τριών ανδρώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα