Ο παραιτηθείς εκπρόσωπος του Τραμπ αποκαλύπτει το χάος στον Λευκό Οίκο

ΚΟΣΜΟΣ

Την ίδια μέρα που ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου παραιτήθηκε από τη θέση του μετά από 6 μόλις μήνες, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox για την απόφασή του να απομακρυνθεί από το επικοινωνιακό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 45χρονος Σον Σπάισερ επιβεβαίωσε εμμέσως την ενόχληση του για τον διορισμό του χρηματιστή Αντόνι Σκαραμούτσι στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, αναφέροντας πως «ένιωσα ότι υπήρχαν πολλοί σεφ στην κουζίνα». Άλλωστε

τα ρεπορτάζ των αμερικάνικων μέσων που κάνουν λόγο για επικοινωνιακό χάος στην κυβέρνηση Τραμπ, γράφονταν εδώ και αρκετό καιρό.

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live, όπου η γνωστή ηθοποιός Μελίσα Μακάρθι τον διακωμωδούσε σε εβδομαδιαία βάση, ο Σπάισερ απάντησε ότι ποτέ δεν βρήκε αστεία την εκπομπή. «Τα σκετσάκια ήταν είτε χαζά, είτε κακά με πρόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποχαιρέτησε ευγενικά τον πρώην συνεργάτη του, μέσω Twitter: «Ο Σον Σπάισερ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που δέχτηκε άδικες επιθέσεις από τα fake media. Το μέλλον του όμως είναι λαμπρό».

Η επιλογή του Σπάισερ ως εκπροσώπου του Τραμπ, είχε γίνει μετά από προτροπή του Έλληνα ομογενή, Ράινς Πρίμπους, ο οποίος είναι προσωπάρχης στον Λευκό Οίκο.

Σον ΣπάισερΛευκός ΟίκοςΝτόναλντ ΤραμππαραίτησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα