Ο παππούς που έκλεψε τις εντυπώσεις από τη νύφη- εγγονή του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Όταν η Τζένιφερ πρότεινε στον 85 χρονο παππού της να είναι αυτός που θα έριχνε τα λουλούδια στον διάδρομο μέχρι τον βωμό όπου θα την περίμενε ο αγαπημένος της για να ανταλλάξουν αιώνιους όρκους αγάπης δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε.

Η Τζένιφερ επιλέγοντας τον παππού της Στάνλεϊ ως το «αγόρι των λουλουδιών» που θα έριχνε τα ροδοπέταλα πάνω στα οποία εκείνη θα περπατούσε μέχρι τον βωμό, ήθελε να δείξει το ιδιαίτερο δέσιμο που είχαν μεταξύ τους σε αυτή την τόσο μεγάλη στιγμή της.

Εχουμε πολύ στενή σχέση λέει η 29χρονη Τζένιφερ στο ABC.

Κάθε

Κυριακή κάναμε βόλτα μαζί στο πάρκο συζητώντας. Μια Κυριακή εκεί που κάναμε βόλτα του είπα «θα είχ επολύ πλάκα αν γινόσουν το κορίτσι με τα λουλούδια στον γάμο μου». Το ξεκινήσαμε ως πλάκα αλλά τελικά έμεινε.

Η γιαγιά της Τζένιφερ ήταν αρνητική στο όλο εγχείρημα καθώς φοβόταν ότι οι καλεσμένοι θα κοροϊδεύουν τον άνδρα της.

Όμως ο 85χρονος ήταν ενθουσιασμένος που θα είχε έναν τόσο σημαντικό ρόλο στο γάμο της πολυαγαπημένης του εγγονής.

Μάλιστα έκανε καθημερινή εξάσκηση, ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένος.

Την 1η Οκτωβρίου έγινε ο γάμος της Τζένιφερ και του Όστιν.

Ο παππούς έκανε την είσοδο του στον διάδρομο και τότε βλέποντας τους καλεσμένους να τον κοιτάν ξέχασε όλη του την προετοιμασία. Αντί λοιπόν να ρίχνει τα ροδοπέταλα στον διάδρομο άρχισε να ..ραίνει τους καλεσμένους προκαλώντας τρανταχτά γέλια και ενθουσιασμό.

Όλοι τον λάτρεψαν λέει η Τζένιφερ και προσθέτει. Αμέσως μετά την τελετή ερχόντουσαν όλοι και μου έλεγαν «Ο παπούς σου έκλεψε τις εντυπώσεις».

One grandfather stole the show at his granddaughter's wedding because of his unconventional role: 'Flower Grandpa' https://t.co/lx8iDW43Ww pic.twitter.com/yo7mnzKY84

ABC News (@ABC) 1 Νοεμβρίου 2016

παπούςΤζένιφεργάμοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα