Ο νέος γενικός διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενοιακή βία

ΚΟΣΜΟΣ

Ο νέος γενικός διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Στέφεν Ο’Μπάνον, έχει επιτεθεί τόσο σωματικά όσο και λεκτικά στην γυναίκα του, σύμφωνα με τα χαρτιά διαζυγίου τους στα μέσα του 1990.

Στα χαρτιά αναγράφεται πως την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 1996, ο Μπάνον επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά στην τότε γυναίκα του Μέρι Λουίζ Πικάρντ ενώ μετά την απείλησε για να μείνει εκτός της πόλης ώστε να μην καταθέσει στο δικαστήριο.

Επίσης, σύμφωνα με

τα έγγραφα, ο Μπάνον είχε αρνηθεί να την παντρευτεί εκτός και αν οι ιατρικές εξετάσεις έδειχναν ότι τα δίδυμα τα οποία κυοφορούσε τότε ήταν «φυσιολογικά», σύμφωνα με την NY Post.

Στα έγγραφα κατηγορείται ότι άρπαξε την γυναίκα του «από τον λαιμό και από το χέρι» και ότι την απείλησε ότι θα πάρει τα δίδυμα κοριτσάκια τους, που τότε ήταν 7 μηνών.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, που δημοσιεύτηκε από την Politico, «τρεις ή τέσσερις» λεκτικοί καβγάδες του ζευγαριού κλιμακώθηκαν και κατέληξαν στην σωματική βία.

Ένα συγκεκριμένο βράδυ ένας καβγάς είχε ξεκινήσει για μια διαφωνία μεταξύ του ζευγαριού που αφορούσε το αν η Πικάρντ μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια πιστωτική, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Μετά κλιμακώθηκε και η Πικάρντ του ζήτησε διαζύγιο και του ζήτησε να φύγε από το σπίτι. Μετά ο Πικάρντ πήγε στο αυτοκίνητό του, και τότε η γυναίκα του τον χτύπησε και αυτός απάντησε αρπάζοντάς την από τον λαιμό.

Η Πικάρντ ξέφυγε και πήγε στο τηλέφωνο για να καλέσει την αστυνομία, και τότε ο άντρας της «πήδηξε πάνω από τα δίδυμα», άρπαξε το τηλέφωνο και το πέταξε στον απέναντι τοίχο, αναφέρει το έγγραφο.

Τα τραύματα της φωτογραφήθηκαν από αστυνομικούς και ο Μπάνον κατηγορήθηκε για ενδοοικογενιειακή βία, αλλά η υπόθεση καρτέρευσε όταν η Πικάρντ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Και αυτό συνέβη, σύμφωνα με τα χαρτιά του διαζυγίου, γιατί ο δικηγόρος του Μπάνον την τηλεφώνησε και της είπε να φύγει από την πόλη ώστε η υπόθεση να αποτύχει.

«Επίσης μου είπε ότι αν πήγαινα στην δίκη αυτός και ο δικηγόρος του θα φρόντιζαν να είμαι εγώ η μόνη ένοχη» λέει η Πικάρντ για τον Μπάνον στο έγγραφο. «Μου είπαν ότι μπορώ να πάω οπουδήποτε στον κόσμο».

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Μπάνον έχει χτυπήσει και μια από τις κόρες του.

ο νέος γενικός διευθυντής του Τραμπέχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα